ATI 1950XTX - SHOPPING NA SPLATKY

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Deerro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ATI 1950XTX - SHOPPING NA SPLATKY

Příspěvek od Deerro »

Zdravim Vas...budem kupovat spominanu GK, ale potreboval by som tipy na slovenske online shopy s moznostou nakupovat na splatky...
odpoved na otazku "preco na splatky?": skladam si PC, uz mam v podstate vsetko objednane, nieco mam uz kupene a zrazu prisiel necakany skrt cez rozpocet a musim to riesit tatko...nejake tipy??? dik
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

http://www.x-computers.sk/
maju dobre ceny a ked splatky odporucam cetelem len 5% navysenie :D
Deerro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deerro »

no uz aj tych mam v zozname dik :)
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

o ten zoznam sa mozes podelit :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Na splátky nic radši nekupuj. Pěkně tě oškoubou. Radši kup nějakou X1900GT a lepší kup časem. Kupování na splátky silně nedoporučuju.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mr. Dirk píše:Na splátky nic radši nekupuj. Pěkně tě oškoubou. Radši kup nějakou X1900GT a lepší kup časem. Kupování na splátky silně nedoporučuju.
Zalezi na spolecnosti a programu. Neni to o nicem jinem nez si zjistit vsechny aspekty. Osobne jsem splatky delal koncovym zakaznikum(cetelem a sporoservis) u meho byvaleho zamestnavatele a je to vzdy jenom o tom, jak to vyhovuje zakaznikovi. Napr. jeden tarif u Cetelemu nabizi to, ze kdyz uver splatis do 6ti mesicu, tak neni zadne navyseni. To same ma Homecredit tusim na 3 nebo 4 mesice.

Globalizovat to vetou pekne te oskubou a nevedet o problematice vubec nic povazuji za amaterismus.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Deerro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deerro »

no volal som do toho x-computers....su z kosic a zmluvu vedia spravit len po osobnej navsteve....ale kua maju ju za 17 litrov :( rozmyslam ze si pozicam od fotrika.... a kupim zo sl. bgs-levi za 15 litrov .... drzte mi palce :oops:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

já bych doporučil jedno ... pokud na to vyloženě nemáš , tak na splátky prostě PC nenakupuj (skoro se chce mi říci nenakupuj nic)

Prostě na X1950XTX musíš mít .... pokud nemáš v klidu jdi do X1900GT zase tolik neztrácí a tak rychle nestratí tolik, co X1950XTX, kdy za rok budeš platit jednu splátku ve výši její aktuální ceny a možná ani to ne :)
Deerro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deerro »

jasne jasne...ide o to ze komp mam uz poskladany, len grafika sa mi tam nejako nevtesnala....a nechcelo sa mi zlavnovat z niektorych komponentov kvoli grafike....a tiez neviem ci by som naskrabal okresanim zostavy, na ktorej chcem aj taktovat 14 litrov....uz som to vyriesil....fotrik mi teda pozica....inak posud zostavu sam....myslim ze by bol hriech aby som kupoval nieco "lacnejsie" :wink: :
Intel E6300, Gigabyte DS4, Corsair 2x1GB 800MHz twinx2, Seagate 7200.10 250GB 16MB Cahce, LG H20l, Enermax Liberty 500W, Thermaltake Matrix-okno bocnica, Saitek Eclipse Keyboard, Logitech MX-1000 mys, Steelpad Qck podlozka, Philips 109B70 19" CRT FLAT .... toto vsetko cca 65 000 SKK s dph ...

/// samozrejme ze je v tom zaratana ATI Sapphire X1950XTX :wink:
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“