Z domácích uživatelů tohle fakt asi 99% nevyužije, ale zase myslim, že je to hezký procesor na to, aby si lidé myslelli, že se v Intelu taky něco dělá.
Já sice dělám grafiku (3D), ale nerenderuju, takže výkon tohodle bych neocenil ani trochu. Ostatně vzhledem k tomu, jak málo se držím (geograficky) na jednom místě delší dobu, tak nejsem schopen pracovat na ničem jiném než notebooku. U notebooků to jako vůbec nechápu, proč se tam tak násilně rvou i dual core, když tam stejně všechno brzdí disk a ubohá grafika. Já když naposledy nějaký notebook pro sebe kupoval, tak jedna z podmínek byla - musí to mít jenom jedno jádro.
Je zajímavé sledovat, že v podstatě čím méně gramotný člověk ohledně počítačů, tím víc slyší právě na taková slova jako "dual core" a podobné

(tak ono to dává smysl, profík ví, co potřebuje a podle toho nakoupí a když to nepotřebuje, tak to nebude kupovat jenom proto, protože je to zrovna in). Je to hodně hlavně ta marketingová masáž intelu a jeho skalních příznivců. Popravdě Intel už asi vůbec neví co by, protože číslo 4 pro ně rozhodně není konečné ani ne v zas tak krátkodobém horizontu.
K debatě o Applech bych řekl asi tolik, že poslední který jsem používal byl notebook Apple PowerBook 135 (z roku tušim 1990-91), pak ho nahradil Siemens-Nixdorf PCD-4ND s procesorem 486 a už nebylo nikdy víc důvodů se zpět vracet, protože pak už mi Mac nedokázal nabídnout nic navíc

.
OT: zaznělo tu, že jako už tohle od Radka neni vtipný, což je jako rozhodně fakt, ale i tak bych ho nezatracoval, prostě teď jenom neni tolik v ráži. Věřim, že zas přijde s něčim, že všichni půjdeme do kolen. Já si ho teda rozhodně docela dost oblíbil a jeho blog čtu stejně jako můj oblíbený časopis Maxim

.