final fantasy 7 help :)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
squzzer
Začátečník
Začátečník

final fantasy 7 help :)

Příspěvek od squzzer »

zdravim...potřeboval bych pomoct s touhle hrou...když hru nainstaluju a spustim>>new game>>se objeví pouze černá obrazovka..podle mě to je bu´d xpčkama nebo grafikou(prej to běží jen na nvidiích)
Je to jedinej díl co jsem nehrál a rád bych ho dohrál protože je prej ze všech nejlepší...u všech ostatních se mi líbil děj...žádná jiná hra nemá lepší...tak prosím pokud se tohle někomu stalo a vyřešil to tak prosím poraďte, díky :)
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

no jelikoz je to pekelne stara hra (1997), tak je mozna problem v kompatibilite s XP windy. jestli by to nechtelo spis 98?a nebo zkus nastavit u hry kompatibilitu s Win 98/Me.
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

tak sem to rozjel...ale teď mám zas problém s ovládáním...když podržim klávesu např. nahoru tak se postavička hne tak o 1cm...prostě jako kdybych na tu klávesu jenom ťuknul :)
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

squzzer píše:tak sem to rozjel...
a co tomu pomohlo?
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

no stáhl sem tm20 filter.....hra běžela i před tim ale místo videí tam byla jen černá obrazovka...ale teď mě spíš štve to ovládání :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

na klávesnici se tu hru ani nepokoušej hrát, to nejde :)

a nekompatibilita s XP je hlavně ve videích, doporučuju odinstalovat všechny kodeky, bez toho mi nejelo jediný video a pak jich já mám celkem dost poškozenejch ale dá se to snadno obejít, na CD jsou všechny a když máš nějaký poškozený tak vemeš nějaký který jde a změníš název na to který nejede, takhle jsem to před měsícem dohrál

jentak mimochodem nekouknul by ses na ty videa všechny a napsal jak ti jedou docela bych nějaký chtěl co mi nejedou :-D
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

takže asi joypad co? :D
no dneska už ne ale zejtra bych si to rád už pořádně zahrál ale nejde mi zapojit joypad....nemám na to "ďouru" a viděl sem ji jen na zvukovkách(divný) :) jelikož mám integrovanou budu muset vyhrabat nějakou ze šuplu :))
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

squzzer píše:takže asi joypad co? :D
no dneska už ne ale zejtra bych si to rád už pořádně zahrál ale nejde mi zapojit joypad....nemám na to "ďouru" a viděl sem ji jen na zvukovkách(divný) :)
neboli gameport, asi každá zvukovka ho má, bez gamepadu to fakt hrát nejde
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

když tak písni na 300-421-029 ale až zejtra..už jdu chrnět..a zejtra musim vyhrabat zvukovku nebo mě klepne :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“