měl jsem možnost vidět tento mod na vlastní oči a jak se říká, taky si ho pořádně "osahat" ... a musím říct, že je to fakt mazec... ono to na fotkách tak nevypadá, ale je to fakt mrtě velká brutální vojenská mašina
Za co musím Stoobiho především pochválit, tak to je precizní zpracování do posledního detailu (ovládací panel, tlačítka..) - já bych na to asi neměl nervy...
Ono na první pohled může kombinace dřeva a kovu vypadat zvláštně - navíc, když je to stříknuté stejnou khaki barvou. Ale když se pak povrch trochu zaprasí, aby to vypadalo, že počítač byl v opravdové "bojové akci", hodí se tam maskovací síť ... atd... tak myslím, že to bude vypadat úplně jinak... - navíc se v té bedně vyřízne ještě okno, takže v tom řezu bude vidět surové, otrhané dřevo - to bude myslím docela efektní... Povrchová úprava u toho hraje důležitou roli.... no a to, že si Stoobi s povrchovou úpravou umí poradit, jsme mohli vidět třeba u počítače Rust Wi-Fi Router...
Takže... víc už není co dodat... přeji hodně úspěchů ... a jsem zvědavý na další pokračování