Dobry den
Chtel bych zeptat jaky notebook okolo tech 15k-20k vc.dph by jste mi doporucili predevsim na sledovani TV v automobilu.Jsem ridic kamionu a necim si kratke chvile kratit musim,uvazoval jsem ze bych si koupil jen prenosny DVD prehravac s vestavenou TV,ale rek sem si ze nejaky lacinejsi notebook by byl mnohem vyhodnejsi, at uz kvuli tomu ze si na nem muzu zahrat par her, prehravani filmu je tam prijemnejsi apod...Ale absolutne nevim jaky NB jaky TV tuner ,ani nevim zdali mam poridit digitalni nebo analogovy...no hruza...vsem moc moc dekuji za odpovedi.
Jaky notebook okolo 15000-20000 kč?
Moderátor: Don
- JURASEK
- Nováček

-
- malidian
- Mírně pokročilý

-
Tak tohle bude pro notebook zkouška ohněm. Potřebuješ především co nejlepší zpracování a mechanickou odolnost. Pokud vůbec nějaký notebook, tak snad IBM. Ne ale IBM Lenovo...
Určitě se pro takovou činnost vyhni značkám Acer, Prestigo, Fujistsu Siemens, Umax, to jsou notebooky spíš do kanceláře.
Určitě se pro takovou činnost vyhni značkám Acer, Prestigo, Fujistsu Siemens, Umax, to jsou notebooky spíš do kanceláře.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. 
- JURASEK
- Nováček

-
To verntom:Copak jeste existuji samotny nb IBM??Ted vsdue vidim jen IBM lenovo...Jinac ja bych potreboval zdali by jste mi nerekl nejaky konkretni priklad,nebo neco co by mel jet aby to vsechno v pohode jel a nejak si to neodporovalo...v tomto ohledu sem lajk...tak bych potreboval konkretni priklady:o)Jinac mnohokrat dekuji za odpoved.
- malidian
- Mírně pokročilý

-
Ano, vše převzalo Lenovo, ale jde o to, že mají s IBM určité dohody. Ještě nějaký čas bude označení notebooků IBM/Lenovo, pak nejspíše jen Lenovo. A právě například IBM Lenovo 3000 je imho jen od Lenova a s IBM má ve své podstatě společného málo, oproti tomu ThinkPady se imho ještě budou vyrábět jako dřív.
Takže, toto je u mě Lenovo a toto IBM.
(Netvrdím, že Lenovo je špatný, jenom si myslím, že IBM by Ti posloužilo líp...)
Takže, toto je u mě Lenovo a toto IBM.
(Netvrdím, že Lenovo je špatný, jenom si myslím, že IBM by Ti posloužilo líp...)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.