Asus P5W DH Deluxe (775, 975X + ICH7R)
Moderátor: Eddward
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
hoši já se se svou sestavou dal FSB jenom na 370 potom to v biosu někdy i ve windwsu zatuhne a je restart systému BIOS je 1305 paměti jsem zkoušel dát přes děličku asi na 880Mhz 2,15-2,2V 5-5-5-15 a jede vše v poho CPU jede na 3,15GHz a když zvýším děličku tak to jede na 3,3GHz a paměti jedou na 740,Mhz prostě to nechápu nevíte co s tím ještě nějaké fígly jak se dostat přes těch 370 aby to jelo dobře chcu z procáku dostat maximum
- Prerovak
- Začátečník
-
- chodec
- Začátečník
- Search.mod
- Začátečník
-
Meli byhc pár otázek už sem je sem psal ale nikdo neodpovedel.
1.
Naco je tam ta položka IDE Time Detected out v biosu?
2.
Je dobré mít aktualizovaný bios?Jak aktualizujete bios pomoci FDD nebo ve Win?
1.
2.
Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W
- Prerovak
- Začátečník
-
- romanx
- Nováček
-
Bios
Zdravim, prosim nevite, kde se nastavuje u tehle desky v Biosu volba, aby se me PC nezapinalo kdyz "zapnou" proud ?
Mam PC zapojene do prepetovky a jakmile ji zapnu prepinacem, hned mi naskoci PC a za cca 3 vteriny se vypne. Docela mi to vadi
Diky za odpoved
Mam PC zapojene do prepetovky a jakmile ji zapnu prepinacem, hned mi naskoci PC a za cca 3 vteriny se vypne. Docela mi to vadi
Diky za odpoved
- Pepann
- Nováček
-
Ide Time detect - jak má dlouho detekovat zařízení na IDE.Search.mod píše:Meli byhc pár otázek už sem je sem psal ale nikdo neodpovedel.
1.
2.
Asi nejrozumější je flashovat pomocí Asus Ez Flash utility. Při bootu stačí mít strčený USB Flash disk s biosem a zmáčknout při úvodní obrazovce klávesy ALT+F2
BOHOUSEK: Intel Corei7 5820K, Asus x99 deluxe, 8x16GB crucial ddr4, Sapphire AMD Radeon 7590 (dočasně), SSD samsung Evo pro 256GB Nvme, 1x WDGreen 6TB, 1x seagate 8 Tb archive, BluRay Liteon iHB2122, Zdroj seasonic 650W, záznamová karta Avermedia, Akasa USB 3.1 card ( 1x USB, 1x USB type C)
Monitory: 2x Dell U2412M
Notebook: ASUS ROG GL552VX-CN146T, 16 gb ram ddr4, 256 gb crucial Sata ssd
- Pepann
- Nováček
-
Re: Bios
Tohle není v Biosu, ale je to položka v Asus DH Remote (soft pro dálkové ovládání): "Enable power on after power loos"romanx píše:Zdravim, prosim nevite, kde se nastavuje u tehle desky v Biosu volba, aby se me PC nezapinalo kdyz "zapnou" proud ?
Diky za odpoved
Jinak můj postřeh k JMicron řadiči: i Když je v manuálu psáno něco jiného, tento řadič umí jak SATA i PATA atapi mechaniky. Ale aby chodily v UDMA je potřeba nainstalit ovladače, jinak z default od Microsoftu chodí v PIO modu.
Zkoušel jsem několik mechanik.
BOHOUSEK: Intel Corei7 5820K, Asus x99 deluxe, 8x16GB crucial ddr4, Sapphire AMD Radeon 7590 (dočasně), SSD samsung Evo pro 256GB Nvme, 1x WDGreen 6TB, 1x seagate 8 Tb archive, BluRay Liteon iHB2122, Zdroj seasonic 650W, záznamová karta Avermedia, Akasa USB 3.1 card ( 1x USB, 1x USB type C)
- romanx
- Nováček
-
- Search.mod
- Začátečník
-
Takže tam má bít 0?Ja tam mel nastaveno 35s.Mám dát na 0?Pepann píše:
Ide Time detect - jak má dlouho detekovat zařízení na IDE.
Asi nejrozumější je flashovat pomocí Asus Ez Flash utility. Při bootu stačí mít strčený USB Flash disk s biosem a zmáčknout při úvodní obrazovce klávesy ALT+F2
Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta funkce je popsana v tom clanku ... ach jo, me z vas vomejou. Znamena to : jak dlouho ma system detekovat IDE zarizeni, POKUD se PRVNI detekce nepodari spravne nebo s chybou .... To ZNAMENA, pokud mas IDE ktery se detekujou v pohode tak tam nastav cokoliv, nebude na to bran zretel. Ale pokud tam mas starej problemovej disk treba dej tam 0, ale pak se muze stat ze ten disk BIOS vubec nenajde.
- Search.mod
- Začátečník
-
No jo ja jsem se dival na ten clanek ale tam nebilo napsane co se tam má nastavit! A mám new disk WD 2500KS a LG 4163B,to by nemelo delat problemy?
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Stahujte novy BIOS 1402 - prima zmena nasobice dolu v BIOSU, konecne.
http://bluebebe.homelinux.com/asus/P5W- ... e-1402.zip
http://bluebebe.homelinux.com/asus/P5W- ... e-1402.zip
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
tak co nikdo neporadí? jo a jakou máte teplotu na severním můstku já mám při 1,65V asi na 42idle -48load což je opravdu hodně ne?výměna chladiče je tady asi dost nutná jenom potom nevím jak chladit ty nap. kraviny u procesoru u (USB a LAN) jak to máte vyřešno vy kteří máte podobné upravy za sebou konkrétně pan "OBR"medas píše:hoši já se se svou sestavou dal FSB jenom na 370 potom to v biosu někdy i ve windwsu zatuhne a je restart systému BIOS je 1305 paměti jsem zkoušel dát přes děličku asi na 880Mhz 2,15-2,2V 5-5-5-15 a jede vše v poho CPU jede na 3,15GHz a když zvýším děličku tak to jede na 3,3GHz a paměti jedou na 740,Mhz prostě to nechápu nevíte co s tím ještě nějaké fígly jak se dostat přes těch 370 aby to jelo dobře chcu z procáku dostat maximum
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
a jak to mám vyřešit to chlazení nap.obvodu abych nemusel stříhat heatpipe nechci mít po záruce tak tak mám desku za 6000,- a potom na ní ztratím záruku jenom kvůli chladiči každý nápad se cení díkyOBR píše:me leze teplota NB pri napeti 1.75V asi na 42 stupnu s chladicem Extreme spirit. To chlazeni tech napajecich obvodu jsem nechal puvodni, jen jsem usmiknul tu heatpipe aby se mi tam nepletla ...
a jak s tím overclockem čím to může být nevíš jestli to může ještě spravit BIOS
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to je super tak to sundám a dám tam nějaký pořádný chladič jenom nevím který jestli ten co máš ty a nebo ten http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37197
nevím jaký bude líp chladit nějaké zkušenosti?
nevím jaký bude líp chladit nějaké zkušenosti?
- Prerovak
- Začátečník
-
Zdravim tak mam tuhle skvelou desku a mam problem
Mam bios 1101 mam si ho nechat nebo tam dat novejsi? popripadne jak?
problem je ze sem sundal z pasivu tu pruhlednou folii a teplota desky je BEZ PRETAKTOVANI A BEZ ZATEZE 46°C
ve skrini mam docela pruvan pls helpnete?
PLS HELP
HELP HELP HELP
Mam bios 1101 mam si ho nechat nebo tam dat novejsi? popripadne jak?
problem je ze sem sundal z pasivu tu pruhlednou folii a teplota desky je BEZ PRETAKTOVANI A BEZ ZATEZE 46°C
ve skrini mam docela pruvan pls helpnete?
PLS HELP
HELP HELP HELP
Naposledy upravil(a) Prerovak dne čtv 14. zář 2006, 16:12, celkem upraveno 2 x.
- raptor
- Začátečník
-
Problém s dálkovým ovládáním
Ahoj všichni. Potřebuji poradit. Zkoušel někdo to dálkové ovládání? Já ho zkoušel a vše funguje, akorát se po cca 2dnech vybije baterka. Je to normální? Zkoušel jsem to na dvou těchto deskách a je to úplně to samé. Nevíte někdo co s tím?
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS