Hyundai ImageQuest B91D - LCD 19"

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
hawkey_II
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hyundai ImageQuest B91D - LCD 19"

Příspěvek od hawkey_II »

Zdravim, planuji si poridit 19" LCD panel na hrani her - ne profi ale na odreagování! :) uvazuju o tomhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37048 Ale nějak na něj nemůžu najít pořádnou recenzi. Máte někdo? Nebo doporučíte jiný panel v podobné cenové relaci (do 10 000)?
díky moc za odpovědi
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

Ahoj mam ten panel skoro mesiac.

Co by si o nom chcel vediet?

Design ma naozaj vydareny a posobi moderne a hodnotne. Je velmi lahky (ma externy adapter), je tenky a maly (ma velmi uzky ramik okolo displaya) lahko sa prenasa.

mozem porovnavat s Philipsom 170S6 co som mal pred tym.

Ovladanie ma zo zadu na pravej strane treba si na to zvyknut. Chybny bod som ani po dokladnom prezreti na mnohych farebnych podkladoch nenasiel ani jeden, no uvidim ci sa nieco neskor neobjavi. (u philipsu sa asi po 2 mesiacoch objavil jeden nerijemny cerveny + zopar mensich nevyranejsich) Inac jedna vec co ma zarazila ked som ho kupil je, ze sa neda naklanat dopredu, co sa mi zdalo ako riadny nedostatok, pretoze philips sa pekne naklanal aj dopredu. Ale teraz po case som zistil ze to nie je nie je az taky nedostatok, pretoze pozorovacie uhly ma dostacujuce na to, aby sa nemusel naklanat dopredu (u philipsu by som sa bez naklanania dopresu nezaobisiel). Obraz ma stabilnejsi, podsvietenie rovnomerneejsie a aj podanie farieb je lepsie jak u Philipsu (ale predsa len ten mal len Dsub). Odozva je ok, na pozeranie filmov uplne postacuje, hravam na nom aj CS a nejake neprijemne mazanie som nepostrehol.

ak ta este nieco zaujima tak sa pytaj.
hawkey_II
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hawkey_II »

dik moc, za vycerpavajici zkusenosti . uz jsem ho objednal :-)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“