Lagy X2

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lagy X2

Příspěvek od Monster_cs »

Mám takový problém moje X2 4600+ my laguje jak při práci ve windows tak ve hrách a programech (lagy jsou takové neúměrné zatížení) a ve hrách třeba lag na 3sekundy atd.

Nevíte někdo čím to je zkoušel jsem nainstalovat nový win a nic dal jsem tam optimizer ve windows to bylo dobré ale jak se zapla hra tak zase ty pitomé lagy a dal jsme tam i ten "slavný" hotfix od MS a záplatu na registry a stejně mi to nepomohlo tak ja už fakt nechápu a tímto mě začína AMD pěkně vadit a začínam měnit názor na AMD kde bylo nej tak s těmito problémy je už suxx!! pomožte mi někdo z toho!!!

THXXXX !!!
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

to nebude problem procesoru,ale spis otazka ostatnich komponent...No jako prvni bych zkusil stabilitu v Prime a memtestu....
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

buď nějakej virusík, nebo konflikt ovladačů nebo zabordelařenej systém.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Nepřehřívá se ti něco? Na desce nebo grafice? To bych zkontroloval jako první... Pak rozhodně otestovat pamět přes MemTest. CPU jede v Prime bez chyb?
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Zdroj máš aký ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak zdroj mam Enermax Liberty 500W jinak CPU ma 37°C a ChipSet na DFičku ma nějakych 45°C normální teplota a ramky jsou stabilní jelikoš mě to děla i na standartním nastavení bez taktu !!!

Win mám vždy nově nainstalovaný a virusy nemam mam serverovou verzi noda
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

A čo prime a memtest ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

a když to "laguje", dělá něco cpu? je něco vidět ve správci úloh?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Schizos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Schizos »

To môže byť skutočne hocičo, aj odchádzajúci hardisk. Snaží sa čítať, veľmi to nejde, a tak sa zasekáva. Pozri určite aj smart v speedfane alebo v hdtune.

Inak, ak máš Windows, tak by som určite skontroloval prohlížeč událostí (ovládací panely/nástroje pro správu/správa počítače/prohlížeč událostí/ systém prípadne aj aplikace) či ti tam nevyskakuje veľa chýb. Ak totiž počítač narazí na chybu tak sa zarputilec zvykne riadne zamestnať nehľadiac na výkon procesoru.
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no ve speedfanu ve s.m.a.r.t mam napsany Seagate muj disk s windowsem performance 100% a fitness 51% no a to ten disk mam asi 3měsíce no a druhej disk ten mam rok a je uplně ok Maxtor.Jinak ve spravě zařízení je to tak jak normálně chyby tam sou ale není jich zas tolik jsou tam nejvíce chyb tak je od tcpip jinak se to zda ok no už jsme chtěl zajít do firmy kde mi CPU prodávali a chtěl jsem ho reklamovat protože na to nemam nervy že mi při psaní textu procesor laguje a ja mam lag ma sekundu a tím padem napíšu pismenko asi 15x než jen jednou a to je fakt neskutečné
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ak má fitness 51% tak to je na reklamáciu, ale pri istotu to ešte pozri testovacou utilitou od Seagatu.
Obrázek
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no ja si nemyslím že by to bylo tak jednoduché ja jsme si třeba když jsem zkoušel ty ruzné programy aby mi ten dualcore jen ok tak hotfix nepohoml tak pak formát a pak znova optimizer nejelo to ok pak i hotfix atd a stejně to děla tak ja už fakt nvm čím to je
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jakou utilitou od seagate ??? myslíš
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Např. tuhle:

Kód: Vybrat vše

http://www.seagate.com/support/seatools/
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Josko píše:Ak má fitness 51% tak to je na reklamáciu, ale pri istotu to ešte pozri testovacou utilitou od Seagatu.
Speedfan u Seagatu psal blbosti...ale pokud má nejnovější verzi Speedfanu, která tenhle bug řeší ,tak těch 51% je samozřejmě docela problém. Testnout pomocí Seatools případně to přejet low-levelem pomocí Disc Wizardu..pokud to nepomůže reklamovat.
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

To už je hodně OT - sorry, ale jedinou "blbost" co dělají "zdravé" disky od Seagate je, že ve s.m.a.r.t.u hlásí chybnou hodnotu Spin Retry Count - jinak vše musí být OK.
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hele ja jsem vyndal ten disk a furt mi ten už s prominutím pitomej windows laguje a laguje mi to na sekundu zasek a tak pooooooooooooooooooooooo 2minutach to s těma očkama tak dlouho trvá ten lag a pravidelně a to se děje jen o te doby co mam ten pitomej X2 4600+ už mě to začína moc lest na nervy a zanesu to na reklamaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

omg zase lag
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Monster_cs píše:hele ja jsem vyndal ten disk a furt mi ten už s prominutím pitomej windows laguje a laguje mi to na sekundu zasek a tak pooooooooooooooooooooooo 2minutach to s těma očkama tak dlouho trvá ten lag a pravidelně a to se děje jen o te doby co mam ten pitomej X2 4600+ už mě to začína moc lest na nervy a zanesu to na reklamaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

omg zase lag
to neni X2dvojkou....ale spis bych to videl na nejakou chybu v ovladacich pro desku.Asi ty ovladace maji nejakej problem s X2...

Podivej se na XS forum jestli tam neco nepisou k tvoji desce atd....urcite tam bude reseni tohodle problemu....sry nasel bych ti to ale nechce se me :razz:
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no ja mam desku DFI LanParty nForce 4 Ultra-D podle toho co vidím v podpisech tak ji lidé maji a funguje jim normalně tak ja fakt nvm
Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

a propo jake XS forum ja nvm ktere to je v google je jich asi 50

edit- asi jsme to našel myslíš extreme systeme že,?
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“