moc dobře tě nechápu, ale na hotase máš hodně věcí tady :
http://cougar.frugalsworld.com/files.php
(jak to upravíš nevim protože každý JOY má jiné parametry senzorů a né každému sedí třeba dlouhý krok)
Lock On - Modern Air Combat
Moderátor: Baneshee
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

slo mi o to jake funkce je dobre mit na Joysticku. tohle neni kompatibilni s tim mojim, takze z toho ani nic nevyctu. Myslel jsem, pokud nekdo nema stejny joy (coz asi ne), tak aby udelal screene z SW kde se delaji profily s rozlozenim klaves a ja si to podle toho udelam v profileru k tomu SaitekuB@RT píše:moc dobře tě nechápu, ale na hotase máš hodně věcí tady :
http://cougar.frugalsworld.com/files.php
(jak to upravíš nevim protože každý JOY má jiné parametry senzorů a né každému sedí třeba dlouhý krok)
---
- Hugo
- Začátečník

uz sa ti podarilo nieco zohnat? mam Saitek Cyborg Evo a zatial som neuspesne hladal nejaky profil pre LOMAC.J X P píše:slo mi o to jake funkce je dobre mit na Joysticku. tohle neni kompatibilni s tim mojim, takze z toho ani nic nevyctu. Myslel jsem, pokud nekdo nema stejny joy (coz asi ne), tak aby udelal screene z SW kde se delaji profily s rozlozenim klaves a ja si to podle toho udelam v profileru k tomu Saiteku.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, taková lama otázka - na PC je simulatoru tak málo, nebo spíš žádny, ze bych taky rád konečne neco zkusil - má tohle mod i pro letecký začatečníky ?? čti: Dá se to hrat na klavesnici tak, aby si človek taky zahral a nemusel číst 40ti strankovej manual jen kvuli startu
Cena je ted hodne dobrá, tak bych si to konečne poridil ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- J X P
- Středně pokročilý

no, manual to ma cca 150 stranSentenced píše:Hmm, taková lama otázka - na PC je simulatoru tak málo, nebo spíš žádny, ze bych taky rád konečne neco zkusil - má tohle mod i pro letecký začatečníky ?? čti: Dá se to hrat na klavesnici tak, aby si človek taky zahral a nemusel číst 40ti strankovej manual jen kvuli startu![]()
btw. profil jsem bohuzel zadny nesehnal.
---
- bonavox
- Začátečník

-
Re: Lock On - Modern Air Combat
Hehe, hrajete to ještě někdo?
Já si pořídil po X leté pauze v hraní HD4670 a na maximální detaily to běhá jako po másle!
Nádhera na to koukat. Celkem by se hodily nějaké další kampaně, nemáte někdo zdroj?
Popř. tip na nějaký novější simulátor? Přeci jen Lock On už je docela stará (byť dobrá) hra, ale třeba jsem něco zaspal ve vývoji ...
Já si pořídil po X leté pauze v hraní HD4670 a na maximální detaily to běhá jako po másle!
Nádhera na to koukat. Celkem by se hodily nějaké další kampaně, nemáte někdo zdroj?
Popř. tip na nějaký novější simulátor? Přeci jen Lock On už je docela stará (byť dobrá) hra, ale třeba jsem něco zaspal ve vývoji ...
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!