U desky gigabite GA K8N51GMF mám problém s nízkou hlasitostí zvuku mikrofonu ,(':sad:')
Sad. Nové ovladače přímo od výrobce nepomohly. Nastavení v ov. panely/zvuky.../zvuky/záznam zvuku/hlasitost problém neřeší. Na notebooku mě mikrofon funguje bezvadně. Napadá mě že by mohl pomoci alternativní ovladač pro Realtek ALC 850. Také jsem nedokázal přinutit 8-kanálové audio, aby akceptovalo 2 reproduktory /běžné stereo/, mikrofon a sluchátka. Používám Skype a tyto věci "vytunit" potřebuji.
špatný zvuk mikrofonu
Moderátor: CageJ
- rox11
- Nováček

-
- Judik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: špatný zvuk mikrofonu
U toho nastavení mikrofonu by mělo být políčko "boost". To posiluje vstupní signál. Obecně se mikrofony připojují vždy přes předzesilovač a tato funkce jej alespoň částešně nahradí...rox11 píše:U desky gigabite GA K8N51GMF mám problém s nízkou hlasitostí zvuku mikrofonu ,(':sad:')
Sad. Nové ovladače přímo od výrobce nepomohly. Nastavení v ov. panely/zvuky.../zvuky/záznam zvuku/hlasitost problém neřeší. Na notebooku mě mikrofon funguje bezvadně. Napadá mě že by mohl pomoci alternativní ovladač pro Realtek ALC 850. Také jsem nedokázal přinutit 8-kanálové audio, aby akceptovalo 2 reproduktory /běžné stereo/, mikrofon a sluchátka. Používám Skype a tyto věci "vytunit" potřebuji.
Hammond forever...........
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: špatný zvuk mikrofonu
27 dB mikrofonní "boost" mají pokud vím jenom SoundBlastery, integrované zvukovky s tím mívají problémy. Každý mikrofonní vstup má mikrofonní předzesilovač, tahle funkce ho nenahrazuje, ta je tam jen dodatečně, protože spousta levných mikrofonů dodává tak nízkou úroveň signálu, že si s ní spousta levných (čti: integrovaných) zvukovek neporadí.Judik píše:U toho nastavení mikrofonu by mělo být políčko "boost". To posiluje vstupní signál. Obecně se mikrofony připojují vždy přes předzesilovač a tato funkce jej alespoň částešně nahradí...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou