špatný zvuk mikrofonu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
rox11
Nováček
Nováček

špatný zvuk mikrofonu

Příspěvek od rox11 »

U desky gigabite GA K8N51GMF mám problém s nízkou hlasitostí zvuku mikrofonu ,(':sad:')
Sad. Nové ovladače přímo od výrobce nepomohly. Nastavení v ov. panely/zvuky.../zvuky/záznam zvuku/hlasitost problém neřeší. Na notebooku mě mikrofon funguje bezvadně. Napadá mě že by mohl pomoci alternativní ovladač pro Realtek ALC 850. Také jsem nedokázal přinutit 8-kanálové audio, aby akceptovalo 2 reproduktory /běžné stereo/, mikrofon a sluchátka. Používám Skype a tyto věci "vytunit" potřebuji.
Judik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: špatný zvuk mikrofonu

Příspěvek od Judik »

rox11 píše:U desky gigabite GA K8N51GMF mám problém s nízkou hlasitostí zvuku mikrofonu ,(':sad:')
Sad. Nové ovladače přímo od výrobce nepomohly. Nastavení v ov. panely/zvuky.../zvuky/záznam zvuku/hlasitost problém neřeší. Na notebooku mě mikrofon funguje bezvadně. Napadá mě že by mohl pomoci alternativní ovladač pro Realtek ALC 850. Také jsem nedokázal přinutit 8-kanálové audio, aby akceptovalo 2 reproduktory /běžné stereo/, mikrofon a sluchátka. Používám Skype a tyto věci "vytunit" potřebuji.
U toho nastavení mikrofonu by mělo být políčko "boost". To posiluje vstupní signál. Obecně se mikrofony připojují vždy přes předzesilovač a tato funkce jej alespoň částešně nahradí...
Hammond forever...........:)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: špatný zvuk mikrofonu

Příspěvek od TomV »

Judik píše:U toho nastavení mikrofonu by mělo být políčko "boost". To posiluje vstupní signál. Obecně se mikrofony připojují vždy přes předzesilovač a tato funkce jej alespoň částešně nahradí...
27 dB mikrofonní "boost" mají pokud vím jenom SoundBlastery, integrované zvukovky s tím mívají problémy. Každý mikrofonní vstup má mikrofonní předzesilovač, tahle funkce ho nenahrazuje, ta je tam jen dodatečně, protože spousta levných mikrofonů dodává tak nízkou úroveň signálu, že si s ní spousta levných (čti: integrovaných) zvukovek neporadí.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“