Čím vložit vodoznak do obrázku?
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- xman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A jak tam zarovnavas ten vodoznak. Protoze ja neprisel na to jak se da zarovnat treba do rohu, nejak se ty prikazy nenahraly. Takze mam vice Akci pro ruzne rozliseni... A pokud mas v davce vice obrazku a kazdy ma jine rozliseni, tak ten vodoznak se porad vklada na stejne misto, takze se na nejake obrazky ani nemusi vlezt a proto ho nevidis 
Jinak jak si nahraval tu akci, tak sel videt ze
Jinak jak si nahraval tu akci, tak sel videt ze
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vodoznak je ve formátu PDS... zkoušel jsem i JPG, ale je to jedno... přetáhnu ho tam myší a on se zkopíruje do cílového obrázku. V tu chvíli tam vidět je a je vidět i v layers. Po proběhnutí akce v žádném obrázku není vidět, ale v layers ona přidanaá vrstva je, dokonce tam je i stejné nastavení průhlednosti, ovšem obrázek už tam vidět není a není ani ve výsledném obrázku.
Obrázky mají stejné rozlišení, velikost...
Obrázky mají stejné rozlišení, velikost...
Bathory
- xman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě není všemu trápení konec. Zkopírovat to do JPG neni problém, lze potom ještě upravit průsvitnost a je to, jenže to nejde u GIF ani PNG. Sice tam obrázek zkopíruju, ale on se vloží do stejné vrstvy jako podklad, takže už nelze nic upravit, je prostě součástí obrázku. Nevím, možná to u tohoto typu souborů nelze udělat...
Bathory
- xman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil ten Image Brander... je pravda, že s logem v PNG to jde, ale, nastavil jsem výsledný formát GIF a vyplivlo mi to totálně roztečkovaný screen, kde sice logo je tam kde má být, je průsvitné, ale obrázek je zničený, jako po přehnané kompresi. Nastavil jsem tedy výsledný PNG a ten je na první pohled dobrý, ale pak jsem si všiml, že soubor je dvakrát tak velký, což je způsobeno nesmyslným převodem z 8 na 24bitové barvy
Samozřejmě v programu žádné nastavení výsledné kvality není...
//Edit: další problém s tímto programem je v tom, že přepisuje názvy souborů na čísla a přepisovat ručně pokaždé stovky názvů je o ničem
//Edit: další problém s tímto programem je v tom, že přepisuje názvy souborů na čísla a přepisovat ručně pokaždé stovky názvů je o ničem
Bathory
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: