Názory na Asus F2J
Moderátor: Don
- gaminn
- Nováček

-
Názory na Asus F2J
Jaký je Váš názor na tento notebook - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39338 ? Vyplatí se jej koupit, nebo by bylo možné sehnat něco lepšího (velké rozlišení, vga+dvi výstup, solidní výdrž)?
- beardie
- Středně pokročilý

- gaminn
- Nováček

-
Ano, podle mě jediná vada notebooku - slabší grafická karta. Ale na druhou stranu, já rozhodně nemám notebook na hraní her. Pokud bych hrál, tak se spokojím s nižším rozlišením, menšími detaily apod. Jednu věc ale od grafické karty požaduji určitě - možnost provozovat další monitor s rozlišením minimálně 1600x1200. Utáhne tato grafická karta vlastní monitor notebooku i další externí monitor? Jaké lze očekávat limity pro rozlišení externího monitoru?
Variantou by bylo také nechat si vyměnit grafickou kartu za výkonnější verzi X1600. Neví někdo, zda to je vůbec možné a kolik by případná výměna stála?
Variantou by bylo také nechat si vyměnit grafickou kartu za výkonnější verzi X1600. Neví někdo, zda to je vůbec možné a kolik by případná výměna stála?
- beardie
- Středně pokročilý

radsej si najdi nejaky podobny model ako tento co si si vybral, ale s tou X1600, pochybujem ze by niekde vymienali grafiku za uplne iny model, ktory moze mat ine napajacie a teplotne specifikacie
k tomu rozliseniu: takmer vsetky momentalne predavane ntbooky s grafikou, ktora nie je na doske, su schopne zobrazit na externom monitore minimalne 1600x1200,hladal som v googli prave tuto x1400 ale nepodarilo sa mi najst presnu specifikaciu
edit//tak som to nasiel
podporuje rozlisenia 1600x1200 aj 2048x1536 v panning mode
k tomu rozliseniu: takmer vsetky momentalne predavane ntbooky s grafikou, ktora nie je na doske, su schopne zobrazit na externom monitore minimalne 1600x1200,hladal som v googli prave tuto x1400 ale nepodarilo sa mi najst presnu specifikaciu
edit//tak som to nasiel
podporuje rozlisenia 1600x1200 aj 2048x1536 v panning mode
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- gaminn
- Nováček

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asus A6J, Asus V1J (jenom 512 MB RAM) - oba mají (aspoň podle CzC) DVI, ale displej jenom 1280x800 - to nestačí, co?
K tý baterce nemůžeš očekávat, že lepší GPU sežere míň energie - pokud ti jde hlavně o výdrž ber radši X1400 a ideálním řešením je v tomhle případě GMA950. Obávám se že ten F2J je asi jedinej notebook v daný cenový kategorii aspoň rámcově vyhovuje tvejm požadavkům...
K tý baterce nemůžeš očekávat, že lepší GPU sežere míň energie - pokud ti jde hlavně o výdrž ber radši X1400 a ideálním řešením je v tomhle případě GMA950. Obávám se že ten F2J je asi jedinej notebook v daný cenový kategorii aspoň rámcově vyhovuje tvejm požadavkům...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- gaminn
- Nováček

-
Zaujal mě model Asus V1J-AK005 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39443 . Dá se sehnat za cenu kolem 40 000,- s DPH a má vše, co potřebuji. Jenom mě trochu odradila recenze (předprodejního kusu) na notebook.cz, kde je řečeno, že se velmi přehřívá a výdrž na baterie je malá. Nikde jsem ale nenašel recenzi již prodejního kusu...
Já neočekávám, že výkonnější grafika sežere míň energie, to vůbec ne. Vlastně by mi stačilo, kdyby notebook na standardní baterii vydržel třeba 2,5 hodiny. Chtěl bych ale mít jistotu, že se do mého notebooku bude dát dokoupit baterie s vyšší kapacitou, popř., že si budu moct druhou baterii doplnit do modulárního slotu.
Já neočekávám, že výkonnější grafika sežere míň energie, to vůbec ne. Vlastně by mi stačilo, kdyby notebook na standardní baterii vydržel třeba 2,5 hodiny. Chtěl bych ale mít jistotu, že se do mého notebooku bude dát dokoupit baterie s vyšší kapacitou, popř., že si budu moct druhou baterii doplnit do modulárního slotu.