ADSL a trhany upload

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lofyk 77
Začátečník
Začátečník

ADSL a trhany upload

Příspěvek od Lofyk 77 »

ahoj
kdysi sem zacinal na 256/64 adsl od tiscali a vse slapalo, ale pak priblizne v te dobe kdy telecom zrychlil az 4x vsechny adsl (me na 768/128), mi zacal blbnout jakykoliv upload. cokoliv chci odeslat se dostane treba na 2% a pak to stoji a asi za 10-20 vterin to zase poposkoci no hruza , doufal sem ze ted kdyz sem si to nechal navysit na 2056/256 problem zmizi ale je to furt stejny

dela to i pri vypnutem FW a sem si jisty ze to zadnym spywarem, adwarem nebo virem neni

poradte cokoliv pls , diky
CPU:Sempron64 2800+, MB:DFI nF4x Infinity, RAM:2x 512MB, 400MHz, A-Data, GK:Leadtek WF PX6600, HDD:Hitachi 7K80, DVD:LG GSA-4167B, CASE:ASUS TA250 (middle)
Lofyk 77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lofyk 77 »

mozna je takle trhane i u downloadu ale tam sou te intervaly tak kratke ze si toho clovek nevsime no co myslite je to modemem?
CPU:Sempron64 2800+, MB:DFI nF4x Infinity, RAM:2x 512MB, 400MHz, A-Data, GK:Leadtek WF PX6600, HDD:Hitachi 7K80, DVD:LG GSA-4167B, CASE:ASUS TA250 (middle)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

může to být modemem, ideální by bylo zkusit jiný
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Lofyk 77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lofyk 77 »

jj pokusim se naky jiny sehnat na pujcku
btw ma nekdo modem od zyxel prestige 630-C3?
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Mám podobný problém. ADSL od O2 (2048/256). Zapojeno na modem Zyxel Prestige 650R-33 a ten do WiFi routeru Belkin F5D7230-4. Všechno jede už skoro 2 roky bez problémů akorát v poslední době jsem zjistil podobné problémy u uploadu. Chtěl jsem uploadovat fotky z Google Picasa na Google web album, ale pošle to vždycky tak 1-5 fotek a pak se upload zastaví a aplikace hlásí problém při přenosu, pak retrying atd. Opakovaně. Myslel jsem, že jsou třeba přetížené servery Google, ale dělá to pořád. V některých případech dokonce přestane jet web tzn. nejdou otevírat žádné stránky, FF1.5 nic nenačte. Ostatní služby např. ICQ, CounterStrike jedou. Pomůže až restart někdy modemu, někdy routeru, někdy obou. Podobné problémy mi hlásily děti, když se pokoušely připojit přílohu k mailu přes web rozhraní (centrum.cz) nebo uploadovat fotky, opět přes webový formulář. Zdá se, že problém vzniká při odesílání více souborů po sobě, protože když jsem zkoušel odeslat 25MB video na Google Video, tak přenos byl bez problémů vcelku rychlý. Rychlost uploadu bývá bez problémů, měřil jsem na speedtest.cz a skoro pokaždé dosahuje mezi 220-240.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“