flash biosu

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Justin
Nováček
Nováček

flash biosu

Příspěvek od Justin »

muj pocitac blbne pri startu windows. prvni start se zasekne na cernem okne windows (tam jak dole behaji modre ctverecky) a permanentne pri tom sviti dioda hdd. kdyz dam tvrdej reset a necham wokna nabehnout znovu (v normalnim rezimu) tak uz vse probehne v poradku.

zkousel jsem nejaky programy na diagnozu, ale nic jsem neodhalil. chtel jsem zkusit preflashovat bios na novejsi verzi. mam desku gigabyte ga-k8nf9 ultra (bios f5). stahl jsem si bios f6 a precetl par navodu, jak se dela flashovani. jen jsem narazil na malej problem. nemam disketovou mechaniku. da se to udelat pres usb disk nebo pres dvd mechaniku? pripadne jak?

zbytek moji sestavy - amd athlon 64 3200+, disk hitachi 200gb, zdroj fortron 350w, ram 2x 512 mb kingston v dualu, ...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ano. Udelat si boot cd a k nemu prihodit soubory potrebne na flash biosu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“