problém se čtečkou karet

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
tomashadrbolec
Nováček
Nováček

problém se čtečkou karet

Příspěvek od tomashadrbolec »

Zdravím všechny, mám problém. Mám čtečku karet kouwell f7209. Nainstaluju z cd ovladače a čtečka maká. Jakmile ale restartuju nebo vypnu compa, karty zmizej a nejde to najít. Tak to znovu nainstaluju, ale zase se to opakuje. Zkoušel jsem sehnat ovladače na stránkách kouwell, ale nemaj tam ovladač pro win xp. A nechce se mi kvůly tomu dávat jinej win :) . Kouknul jsem na to cd s ovladačema a tam tenhle ani neni, ono to vždy dává jiný ovladače. Můžete mi někdo nějak pomoci??? Díky moc
tomashadrbolec
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomashadrbolec »

Tak se mi na jedné stránce s ovladačema podařilo stáhnout ovladač, ale je to setup.exe, někam se nainstaluje, já nevím kam a nemůžu ho najít. Poradí někdo, jak to najít, kam se to nainstalovalo??? Díky moc
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Teoreticky by jsi vubec ty ovladace nemel potrebovat. vetsinou to byva zaruzeni typu USB HOST, ktere pouzivaji obecne ovladace. me to ctecka vidi jako X disku
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“