Nedávno jsem vzal svůj foťák do ruky a koukam, že je na něm nějak posunutý zobrazení.
Nevim, jestli to je celý displej, ale vypadá to jenom jako by bylo všechno do strany.
Takhle nějak to vypadá. Na tom obrázku neni moc vidět, ale jinak než skenerem to nemam možnost "vyfotit". Nahoře vpravo je obrázek karty a jeho kraj už je jakoby za okrajem. Když na displej koukám normálně, tak na levý straně je volný místo. Přijde mi, že jsou to tmavé pixely. Zkrátka jako by se zobrazení jenom posunulo SW.. Taky jsem koukal, že to je možná slabě posunutý nahoru.. Neví někdo čim to je a jak to případně spravit?
Posunuté zobrazení na displeji [nikon coolpix 4200]
- jenda.69
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Posunuté zobrazení na displeji [nikon coolpix 4200]
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- jenda.69
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No.. V záruce myslim ještě je. Vůbec nevim, ale asi mi bude teď končit. Ale asi by mi to neuznali, protože mam tak trochu vylomený dvířka u baterky, ale to už mam asi rok a ten displej to dělá tak maximálně týden.
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Dvirka od baterky by na tohle nemely mit vliv. Ani na zaruku. Rozhodne s tim neotalej.jenda.69 píše:No.. V záruce myslim ještě je. Vůbec nevim, ale asi mi bude teď končit. Ale asi by mi to neuznali, protože mam tak trochu vylomený dvířka u baterky, ale to už mam asi rok a ten displej to dělá tak maximálně týden.
- jenda.69
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
eee.. No s tou reklamací jsme to jaksi nestihli, navíc ani záručák jsme nenašli. Ještě k tomuhle jsme přišli s tátou na to, že když je hodně světla, tak foťák zkrátka nezvládne tak krátkej čas nebo co a fotky jsou pak přesvícený.
Nějak doma by to opravit nešlo? Táta pořád chce přehrát firmware, jenže jsem žádnej nenašel..
Nějak doma by to opravit nešlo? Táta pořád chce přehrát firmware, jenže jsem žádnej nenašel..
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Imo hloupost, firmware u tehle malejch fotaku se vyda maximalne jednou a casto ti ho musej dohrat v servisu. Byt tebou tak tam stejne zajdu at ti reknou cim by to mohlo byt, pripadne kolik to bude stat. Na homemade opravy zapomenjenda.69 píše:eee.. No s tou reklamací jsme to jaksi nestihli, navíc ani záručák jsme nenašli. Ještě k tomuhle jsme přišli s tátou na to, že když je hodně světla, tak foťák zkrátka nezvládne tak krátkej čas nebo co a fotky jsou pak přesvícený.
- jenda.69
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nj, asi jde vidět, že jsem zvyklej spíš na svuj mobil siemens. Tam dyž se něco podělá, tak vytáhnu kabel a opravim
Ten foťák by měl umět update fw přes kartu, ale neni fw. Nj, co nadělam. Ještě jsem napsal na podporu Nikon, tak uvidim, co řeknou.
Tak díky
Ten foťák by měl umět update fw přes kartu, ale neni fw. Nj, co nadělam. Ještě jsem napsal na podporu Nikon, tak uvidim, co řeknou.
Tak díky