Monitory s technologií MVA/PVA a S-IPS
Moderátor: maXXmilian
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Monitory s technologií MVA/PVA a S-IPS
Porad slysim, ze TN technologie je na **** , tak proto toto tema. Postujte sem pls kvalitni LCD panely s temito technologiemi. Uprednostnuji 19'' LCD prevazne na hry, jelikoz jsem ve spatne financni situaci tak si nemohu dovolit NEC 20WGX2 (docela me to stve), a proto se ubiram k 19''. Pokud, ale existuje 20'' levnejsi nez zminovany NEC, tak sem s nim.
THX for posts
THX for posts
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- Chief4
- Začátečník

sam uvazuji o VS VX2025wm. pry se mu rika se kral kompromisu. nabizi lepsi pomer cena/vykon nez NEC gx20
mrkni sem http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1026462
je tam hafo uzivatelskych postrehu a fotografii
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- misadlouhz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ač mi to tu nikdo nechce věřit, tak králem kompromisu se stal pravděpodobně lg l204WT - četl jsem že má lepší podání černé než vx2025 a taky má navíc hdcp (i oproti necovi). To že je to TN panel nevadí, protože výtky k TN panelům rozpráší prostě tím, že má skvělé pozorovací úhly (opravdu nejsou problém) a celkově je na velice dobré úrovni. Běžte se přesvědčit někam do shopu.
CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Slysis to, tak co s tim udelame?Chief4 píše:sam uvazuji o VS VX2025wm. pry se mu rika se kral kompromisu. nabizi lepsi pomer cena/vykon nez NEC gx20
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Snížit jas podle svých potřeb umí i moje sestra.MastahBlastah píše:jj vim, ale kdyz se podivam na ty screeny tak docela dost sviti, je svetlejsi - vis v tech porovnani s jinymi monitory, tak je o hodne svetlej ...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- qwertown
- Začátečník

----------misadlouhz píše:ač mi to tu nikdo nechce věřit, tak králem kompromisu se stal pravděpodobně lg l204WT - četl jsem že má lepší podání černé než vx2025 a taky má navíc hdcp (i oproti necovi). To že je to TN panel nevadí, protože výtky k TN panelům rozpráší prostě tím, že má skvělé pozorovací úhly (opravdu nejsou problém) a celkově je na velice dobré úrovni. Běžte se přesvědčit někam do shopu.
dobře řekněme, že ale nechci 20" ale 19" tak který by si mě doporučil, předpokládám, že obdoba tvé 20 bude i mezi 19"...
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to přesně totoqwertown píše:----------misadlouhz píše:ač mi to tu nikdo nechce věřit, tak králem kompromisu se stal pravděpodobně lg l204WT - četl jsem že má lepší podání černé než vx2025 a taky má navíc hdcp (i oproti necovi). To že je to TN panel nevadí, protože výtky k TN panelům rozpráší prostě tím, že má skvělé pozorovací úhly (opravdu nejsou problém) a celkově je na velice dobré úrovni. Běžte se přesvědčit někam do shopu.
dobře řekněme, že ale nechci 20" ale 19" tak který by si mě doporučil, předpokládám, že obdoba tvé 20 bude i mezi 19"...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=74876
ovšem je to malej monitor.opravdu widescreen se vyplatí od těch 20".díval jsem se na rozměry o proti klasickýmu 5/4 např.
http://www.alza.cz/lcd-monitor-lg-flatr ... d66255.htm
a ten 1952TG je rozhodně větší.
prostě ořezali vyšku a přidali to k delce. kdyby vyška zustala tak neni co řešit.
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Ale kdyz se podivas zde http://www.widescreengamingforum.com/fo ... php?t=5509 - kde je ve srovnani s Gateway FPD2185W, tak Gateway je mnohem tmavsi, jen se podivejprf.KuBA píše:Snížit jas podle svých potřeb umí i moje sestra.MastahBlastah píše:jj vim, ale kdyz se podivam na ty screeny tak docela dost sviti, je svetlejsi - vis v tech porovnani s jinymi monitory, tak je o hodne svetlej ...
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi cekam na recenzi LG ci VS aby mi to jasne rekli... ten VS je v zahr recenzich sice strasne chvalen ale buh vi jesli to enni proto ze je to americky (aspon myslim) nebo proto ze tam to stoji 330$ a NEC 650$...
LG to je takova sazka na jistotku (nej TN co je, o tom zadna
)
A jeste jedna vec je husta, 194 vs 204, stejna tech, uhlopricka o 1 palec mensi, mensi rozliseni o cca 25% a cena o cca 5k mensi, takze kdyz to reknu trochu prezenu mate za jednu 20" 2 19" ve stejne technologii
Slozity to je, mno
LG to je takova sazka na jistotku (nej TN co je, o tom zadna
A jeste jedna vec je husta, 194 vs 204, stejna tech, uhlopricka o 1 palec mensi, mensi rozliseni o cca 25% a cena o cca 5k mensi, takze kdyz to reknu trochu prezenu mate za jednu 20" 2 19" ve stejne technologii
Slozity to je, mno
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Pokud je LG zaska na jistotu jak rikas, tak proc do nej nejdes?Finkky píše:Asi cekam na recenzi LG ci VS aby mi to jasne rekli... ten VS je v zahr recenzich sice strasne chvalen ale buh vi jesli to enni proto ze je to americky (aspon myslim) nebo proto ze tam to stoji 330$ a NEC 650$...
LG to je takova sazka na jistotku (nej TN co je, o tom zadna)
Slozity to je, mno
A jak rikas 19'' za 6k, ale 19'' je hafo mala, jak rikaji ostani ...
Je to ku*va trilema
Naposledy upravil(a) MastahBlastah dne ned 17. zář 2006, 19:39, celkem upraveno 2 x.
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a taky pěkně k nas*áníFinkky píše:Asi cekam na recenzi LG ci VS aby mi to jasne rekli... ten VS je v zahr recenzich sice strasne chvalen ale buh vi jesli to enni proto ze je to americky (aspon myslim) nebo proto ze tam to stoji 330$ a NEC 650$...
LG to je takova sazka na jistotku (nej TN co je, o tom zadna)
Slozity to je, mno
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi sem nadopovanej nazorama z PCT ze do TN muze jit dnes jen blbPokud je LG zaska na jistotu jak rikas, tak proc do nej nejdes?
Je to ku*va trilema
Popravde cekam na nejakou rozhodujici Cz recenzi...
(jak myslis mala ?)
Naposledy upravil(a) Finkky dne ned 17. zář 2006, 20:29, celkem upraveno 1 x.
- MastahBlastah
- Začátečník

-
jj ta blba recenze by se hodne hodila.Finkky píše:Asi sem nadopovanej nazorama z PCT ze do TN muze jit dnes jen blbPokud je LG zaska na jistotu jak rikas, tak proc do nej nejdes?
Je to ku*va trilema![]()
Popravde cekam na nejakou rozhodujici Cz recenzi...
Jako kdyby ta cena NECu sla dolu, tak jdu do nej