Rychlost zapisu
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Urna
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Rychlost zapisu
Ahoj mam wd 250 GB, kdyz z nej neco kopiruju tak to jede okolo 50 mb/s, ale kdyz na nej chci neco zapsat tak to jede sotva 5 mb/s. Nevite co stim? Bude to na reklamaci?
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Urna
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Deska: ASUS P5ND2 - SLI
HDD1: Western Digital Caviar SE WD400JB - 40GB 8MB
HDD2: 2x Western Digital Caviar RE WD2500kS - 250GB SATA II 16MB
CPU: Intel Pentium D930
GPU: 6800 GS
Zdroj: LG 550W
Ten disk byl puvodne v RAJDU 0 ale kdyz to zaclo chodit takhle pomalu tak jsem zacal zjistovat cim by to mohlo bejt.
Velikost souboru na kterych jsem to zkousel byla okolo 1 GB. Ovladace mam ty nejnovejsi, ktery jsou dostupny.

Ten 2 disk beha naprosto v pohode, takze bych ten problem videl nejspis nekde v disku. Zkousel jsem jak jinej kabel tak i jinej port na desce, dokonce jsem i prohodil zdrojovej kabel co ten disk napaji. Nic z troho nepomohlo
HDD1: Western Digital Caviar SE WD400JB - 40GB 8MB
HDD2: 2x Western Digital Caviar RE WD2500kS - 250GB SATA II 16MB
CPU: Intel Pentium D930
GPU: 6800 GS
Zdroj: LG 550W
Ten disk byl puvodne v RAJDU 0 ale kdyz to zaclo chodit takhle pomalu tak jsem zacal zjistovat cim by to mohlo bejt.
Velikost souboru na kterych jsem to zkousel byla okolo 1 GB. Ovladace mam ty nejnovejsi, ktery jsou dostupny.
Ten 2 disk beha naprosto v pohode, takze bych ten problem videl nejspis nekde v disku. Zkousel jsem jak jinej kabel tak i jinej port na desce, dokonce jsem i prohodil zdrojovej kabel co ten disk napaji. Nic z troho nepomohlo
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: