Vista RC1 - 32-bit vers. 64bit
- Shit
- Odborník PCT

Vista RC1 - 32-bit vers. 64bit
Nemá někdo v plánu otestovat proti sobě 32-bit verzi Vista RC1 oproti 64-bit verzi?
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vista RC1 - 32-bit vers. 64bit
A je vůbec nějakej smysluplnej způsob, bechmark nebo tak?. Napadá mě leda Far Cry a pak osobní pocit ( a na ten se nehraje... ). O tom, že je potřeba to stáhnout ani nemluvě. Navíc to nemá žádnou vypovídající hodnotu do budoucna, všechno je 32bitový, nic neni odladěný, takže pro srovnání 32 vs. 64 naprosto nepoužitelný.Shit píše:Nemá někdo v plánu otestovat proti sobě 32-bit verzi Vista RC1 oproti 64-bit verzi?
- Shit
- Odborník PCT

Toť otázka.... Třeba za rok až dva budeš mluvit jinak...wector píše:..Navíc to nemá žádnou vypovídající hodnotu do budoucna...
Souhlas, ale emulace 32-bit makala v XP x64 výborně a proto jsem založil tento thread...wector píše:...všechno je 32bitový...
Spíš jde o to, jestli případné zájemce o 64-bit verzi odradit hned, nebo to vyzkoušet na současných 32-bit aplikacích, porovnat to a pak se uvidí...
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No o to se neboj, to nebude mít niikdy, uvidíš, až si, tak do dvou let tipuju, 64bitů "sedne", tak to bude jiný ( ne o moc, tipuju tak 5-7% ), než když tam teď hodim Far Cry, který je 32bit, jenom nanovo zkompilovaný pro 64bit...Shit píše:Toť otázka.... Třeba za rok až dva budeš mluvit jinak...wector píše:..Navíc to nemá žádnou vypovídající hodnotu do budoucna...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Blázen do Vist jsem v PCT redakci já, ovšem nejsem vybaven patřičným HW. Za kolegy mluvit nemohu.Shit píše:Nemá někdo v plánu otestovat proti sobě 32-bit verzi Vista RC1 oproti 64-bit verzi?
Burn in hell.