Problémy při hraní

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
PauliCZek
Nováček
Nováček

Problémy při hraní

Příspěvek od PauliCZek »

mám od včera nové PC...Intel Core 2 6400 - 2,13 GHz --- MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) --- Kingston Dual DDR2 2 GB RAM 667MHz

Narazil jsem ale na problémy s grafikou...při FEARu jsem čekal maximální výkon, ale místo toho se mi test v půlce seknul a nešel řešit jinak než restartem...po drobném snížení nároků a spuštění hry chyběly některým postavám kousky textur na hlavách...
Další případ nastal, když jsem si chtěl zahrát Vietcong...na různých místech hry, se obraz hry zastaví, ale přitom je slyšet pohyb postavy, když zmáčknu myšítko, slyším střelbu, ale obraz stojí...

Neví někdo v čem je problém??
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús iné ovládače. Pozri teploty.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
PauliCZek
Nováček
Nováček

Příspěvek od PauliCZek »

Teplota je uplně v pořádku...ovladače jsem zkoušel 91.47 a pak 91.31 a pořád stejné :sad:
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

A 3dmarky ti idú v pohode ? A tiež skús iné ovládače na dosku.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zdroj je dostatečně výkonný ? Dělá to jenom FEAR + Vietcong a nebo i jiné hry (Marky) ? Máš zapojené přídavné napájení ? Zkus reinstalnout drivery k MB. Máš možnost vyzkoušet grafiku jinde ?
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“