Zatuhávání, pádaní ap. mého PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Smeli
- Začátečník

-
Zatuhávání, pádaní ap. mého PC
Zdravím,
už si vážně nevím rady. Čím dál častěji se buď sekne nebo samovolně restartuje PC. Prakticky jsem vyzkoušel všechno - dal sem takty CPU na def, podtaktoval ram, grafika je na def, všechny teploty OK, systém jsem reinstaloval asi měsíc zpátky a pořád tentýž problém. Chová se to, řekl bych, náladově, někdy se nesekne ani jednou za den a někdy co 20 minut. Antivir běží, testy ok, taktéž pokud jde o spyware, PC jsem kontorloval i přes hijak-this a nasledne na netu a stále stejný problém. Do nedávna jsem ve správci úloh nacházel hlášku o System Error, ale ta už taky není. Měl sem podezření na USB Wifi anténu, ale dělá to i po reinstalu ovladačů a vypnutí software k anténě.
Sestava: Epox 8RDA3+, Athlon 2500+ (teď na def), X700pro, 1024GB Kingston, teď na 333MHz CL2 (dělá i na CL2,5).
Prime jel, jednou bez problémů, jednou se PC opět seklo.
Díky za rady
už si vážně nevím rady. Čím dál častěji se buď sekne nebo samovolně restartuje PC. Prakticky jsem vyzkoušel všechno - dal sem takty CPU na def, podtaktoval ram, grafika je na def, všechny teploty OK, systém jsem reinstaloval asi měsíc zpátky a pořád tentýž problém. Chová se to, řekl bych, náladově, někdy se nesekne ani jednou za den a někdy co 20 minut. Antivir běží, testy ok, taktéž pokud jde o spyware, PC jsem kontorloval i přes hijak-this a nasledne na netu a stále stejný problém. Do nedávna jsem ve správci úloh nacházel hlášku o System Error, ale ta už taky není. Měl sem podezření na USB Wifi anténu, ale dělá to i po reinstalu ovladačů a vypnutí software k anténě.
Sestava: Epox 8RDA3+, Athlon 2500+ (teď na def), X700pro, 1024GB Kingston, teď na 333MHz CL2 (dělá i na CL2,5).
Prime jel, jednou bez problémů, jednou se PC opět seklo.
Díky za rady
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neodchádza ti zdroj ? A tú anténu skús radšej vypojiť.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Smeli
- Začátečník

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nj, ale keď máš na ňu podozrenie, tak ju aspoň strč do iného USB portu.Smeli píše:Zdroj není ani rok starý, napětí jsou v normě (podle everestu), bez antény se nedostanu na netJosko píše:Neodchádza ti zdroj ? A tú anténu skús radšej vypojiť.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou na doske nafúknuté kondíky ?

- Smeli
- Začátečník

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak je vytečený tak je isté že je to ním.

- godlike
- Středně pokročilý

-
- Smeli
- Začátečník

-
Hmmm... že ty raději někdy nemlčíšgodlike píše:Jasne kondas..co jinyho...tak sup na reklamaci..copak asi dostanes za MB?Nebo bez zaruky?Hmmm neprijemnee
mě jen překvapuje to chování - buď se non stop seká co 10 minut nebo jede v klidu i 24hodin
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Smeli
- Začátečník

-