Zatuhávání, pádaní ap. mého PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Smeli
Začátečník
Začátečník

Zatuhávání, pádaní ap. mého PC

Příspěvek od Smeli »

Zdravím,
už si vážně nevím rady. Čím dál častěji se buď sekne nebo samovolně restartuje PC. Prakticky jsem vyzkoušel všechno - dal sem takty CPU na def, podtaktoval ram, grafika je na def, všechny teploty OK, systém jsem reinstaloval asi měsíc zpátky a pořád tentýž problém. Chová se to, řekl bych, náladově, někdy se nesekne ani jednou za den a někdy co 20 minut. Antivir běží, testy ok, taktéž pokud jde o spyware, PC jsem kontorloval i přes hijak-this a nasledne na netu a stále stejný problém. Do nedávna jsem ve správci úloh nacházel hlášku o System Error, ale ta už taky není. Měl sem podezření na USB Wifi anténu, ale dělá to i po reinstalu ovladačů a vypnutí software k anténě.

Sestava: Epox 8RDA3+, Athlon 2500+ (teď na def), X700pro, 1024GB Kingston, teď na 333MHz CL2 (dělá i na CL2,5).

Prime jel, jednou bez problémů, jednou se PC opět seklo.

Díky za rady
Obrázek
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Neodchádza ti zdroj ? A tú anténu skús radšej vypojiť.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Josko píše:Neodchádza ti zdroj ? A tú anténu skús radšej vypojiť.
Zdroj není ani rok starý, napětí jsou v normě (podle everestu), bez antény se nedostanu na net :(
Obrázek
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Smeli píše:
Josko píše:Neodchádza ti zdroj ? A tú anténu skús radšej vypojiť.
Zdroj není ani rok starý, napětí jsou v normě (podle everestu), bez antény se nedostanu na net :(
Nj, ale keď máš na ňu podozrenie, tak ju aspoň strč do iného USB portu.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

To jsem udělal, pořád totéž
Obrázek
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Nemáš náhodou na doske nafúknuté kondíky ?
Obrázek
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Teď koukám, že je jeden vyteklý. Jeden ze dvojice kondíků vedle AGP slotu. Viz. obrázek:
Obrázek

Že by se takhle chovalo kvůli jednomu kondíku (btw od postnutí prvního postu jede PC v plné zatěži a vše ok :? )
Obrázek
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ak je vytečený tak je isté že je to ním.
Obrázek
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jasne kondas..co jinyho...tak sup na reklamaci..copak asi dostanes za MB?Nebo bez zaruky?Hmmm neprijemnee :)
Mac...
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

godlike píše:Jasne kondas..co jinyho...tak sup na reklamaci..copak asi dostanes za MB?Nebo bez zaruky?Hmmm neprijemnee :)
Hmmm... že ty raději někdy nemlčíš :) Jistě, 4 roky záruku mi na MB asi nikdo nedá (nebo tři?)

mě jen překvapuje to chování - buď se non stop seká co 10 minut nebo jede v klidu i 24hodin :?
Obrázek
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Mno hele ja bych si tohle netroufnul ale stacilo by sehnat podobnej kondik vymenit a jedes dal ne?Kdo tomu rozumi(ja ne),pro nej by to byla prace na chvilku.Za pokus to stoji
Mac...
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

godlike píše:Mno hele ja bych si tohle netroufnul ale stacilo by sehnat podobnej kondik vymenit a jedes dal ne?Kdo tomu rozumi(ja ne),pro nej by to byla prace na chvilku.Za pokus to stoji
Taky jsem nad tím uvažoval, jen musím vymyslet, kdo by tohle zvládnul :roll:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“