Tak jsem to odzkousel na Catalist 6.8 a nejde nainstalovat! A tim to zkonci cela instalace.no-X píše:Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.
ATi Catalyst™ 6.8
Moderátoři: morke, Walker1134
- maku
- Začátečník
-
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- no-X
- Středně pokročilý
- Vizi
- Začátečník
mam cistou instalaci Win a taky mi to dela ... nevite prosim nekdo proc ?no-X píše:Jak na Catalyst 6.8? Chuck patch jsou plnohodnotný samostatný ovladače. Ty se neinstalujou na něco, ty se instalujou samy o sobě ja driver.
hodi mi to vyber co chci instalovat a pak to hodi presne to co maku
co delame spatne ?
INF error
Video Driver not Found
a pak
Setup was unable to complete the instalation .
Try setup your display adapter with a standart VGA
driver before running setup
dik
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
- no-X
- Středně pokročilý
- Vizi
- Začátečník
jak na to prosim ? presel sem s NV na ati a jeste sem se s tim nesetkalno-X píše:To je docela známá věc. Grafická karta musí být naisntalována minimálně jako VGA adapter, aby jí drivery našly.
dekuji
Naposledy upravil(a) Vizi dne pát 8. zář 2006, 20:02, celkem upraveno 3 x.
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
- no-X
- Středně pokročilý
- Vizi
- Začátečník
tak to vypada mnono-X píše:Otevři si správce zařízení (start/nastavení/ovládací panely/systém/hardware/správce zařízení), rozbal (+) položku "grafické adaptery" a udělej screenshot, ať vidíme, jak to vypadá
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... al_VGA.JPG
ale moc tam k videni neni Framework mam instal vsechny 1.1,1.1patch,1.2
- EfineSS
- Středně pokročilý
-
- no-X
- Středně pokročilý
- Weber
- Začátečník
-
instalace driverů - co se starými
Dnes budu instalovat známému tyto drivery a na NETu jsou tyto varianty:
A)
1. Odinstalovat starej control panel + driver > restart
2. Driver Cleaner > restart Doplnil bych, že u bodu 2 je to lepší z nouzovýho režimu
3. Instalace novejch catalystů nebo Omega/DNA > restart
B) Nikdy nepoužívejte driver cleaner, budete mít problémy!
Ani nevim jakou verzi driverů tam má, jinak ATI X600 Pro, Win XP Home.
Nerad bych mu to nějak poje..l. Někde jsem se dočetl, že je lepší po uninstal, promazat nějaké "větve" registru. Prosím o nějaký zaručený vyzkoušený postup. Předem díky za odkazy nebo rady.
A)
2. Driver Cleaner > restart Doplnil bych, že u bodu 2 je to lepší z nouzovýho režimu
Nerad bych mu to nějak poje..l. Někde jsem se dočetl, že je lepší po uninstal, promazat nějaké "větve" registru. Prosím o nějaký zaručený vyzkoušený postup. Předem díky za odkazy nebo rady.
Intel i5, GK GF560TI,
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Overdrive
mugwai píše:V 3D markoch pokles o cca. 10-40 bodov, v hrách (Q4, Prey, FarCry) citelná vyššia plynulosť... (nemeraná) na max. detaily, R X1600Pro 256MB...
Len mi nejako v menu CC nenabieha Overdrive... Čím to môže byť, poraďte...
taky sem to ted nainstaloval na novou revizi X1900GT a taky tam tato polozka chybi nechapu
- Pawlis
- Začátečník
maku píše:Tak jsem to odzkousel na Catalist 6.8 a nejde nainstalovat! A tim to zkonci cela instalace.no-X píše:Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.
Musíš jít do Správce zařízení, kliknou u graf. k. na Aktualizovat ovladač.
V průvodci dej ne a potom Instalovat ze seznamu či jiného umístění.
Potom klikni na Nevyhledávat, zvolím ovladač k instalaci.
Pokračuj na tl. Z diskety a najdi soubor CX_35384.inf a potvrď. ( Měl by být v C:\ATI\SUPPORT\oblivion_xp-2k_dd_8-282-060802a-035384E\ )
Zvol v nabídce karet tu svoji Radeon X1900 Series a pokračuj.
Stějně to proveď u karty secondary.
V ATT pak nastav AA, v Oblivionu to stale nejde, ale jak to nastavíš v ATT tak půjde.
Takhle by to mělo jít, teda aspoň mě to šlo a hraju Oblivion s HDR a AA.
- Kama
- Začátečník
-
Re: instalace driverů - co se starými
Já to dělám takhle a vždycky v pohodě:Weber píše:Dnes budu instalovat známému tyto drivery a na NETu jsou tyto varianty:
A)
1.Odinstalovat starej ovladač buď přes "Přidat-Odebrat programy" nebo spustit ATI Uninstal utilitu.
2.Dej hledat na C:\ tento tvar "ATI*.*" a VŠECHNO co najde (i ve skrytejch složkách) smazat.
(neboj,windowsácký soubory se po smazání samy obnoví,jde o to,aby tam z ATI fakt nic nezbylo)
3.Jdi do registrů:START-SPUSTIT- napiš REGEDIT a jdi do složky HKEY_LOCAL_MACHINE najdi v ní složku SOFTWARE a smaž všechny klíče s názvem ATI a to samý udělej v HKEY_CURRENT_USER ve složce SOFTWARE.
4.Zrestartuj komp a můžeš instalovat nový ovladače.
Jak prosté...Driver Cleaner nepoužívám
P.S. Ještě než budeš instalovat nový ovladače (6.8 nebo 6.9) tak se podívej v "Přidat-Odebrat programy" jako tam má verzi Microsoft .NET Framework.Jestli tam bude verze 1.0 tak si budeš muset ještě stáhnout z ati.com novej NET Framework (verzi 2.0) a nainstalovat ho ještě před Catalystama jinak ti nebudou chodit.U verze 1.1 nemusíš,ale udělal bych to taky ať to je všechno v nových verzích...
Core i7-13700K | ASUS Z790 Hero | G.SKILL Trident 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 870 EVO 1TB | WD Blue 6TB
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | DELL Ultrasharp U2515H | Windows 11 Pro 64bit
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | DELL Ultrasharp U2515H | Windows 11 Pro 64bit