Noooo...je mi to jasne...ja by som tu kludne hodil ten navod, teda prelozil by som to postupne cele co je na tej stranke ale toto je tak zavazna tema, ze by to vyzadovalo samostatny thread/temu v hlavnom menu. Program ako nlite ma iba link na forum tu v sekcii Operacny system Windows. Mozno to niekomu staci ale pokial mame rozobrat tuto temu, teda nielen office XP, ale celkovo unattended windows a vkladanie aplikacii, kodekov a pod instalacky XP, tak si myslim, ze by to malo mat samostatny thread, ktory by sa volal napriklad "Samoinstalacne windows" a tu uz by boli samostatne thready, ako napriklad "Nlite", "Autoit", "Aplikacie do Windows", "Drivre" a pod...To je ten problem, anglicky zvladnu ale tak nejak se domluvit. Tohle mi prijde jako spanelska vesnice, kde kazdy slovo muze byt dulezity...
@ Admini, co vy na to? Urcite je tu vela ludi, co sa o toto zaujimaju a/alebo by sa zaujimali, ale je tu toho zalostne malo a preto by stalo za uvahu to sem supnut....
Ja osobne som sa cez http://www.msfn.org dostal uz velmi daleko, teda na viacmenej zaciatocnika - tu na fore by sme mohli riesit tieto veci v CZ/SK jazyku, kazdy by sa mohol podelit o svoje skusenosti/znalosti....