Panasonic FZ7 koupit či nekoupit :)

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

Panasonic FZ7 koupit či nekoupit :)

Příspěvek od Misteryyy »

Můžu mít cca 3 měsíce starej digitál za cenu 7900,- Panasonic FZ7, ale nevim jestli neni lepší už koupit novej když cena klesá.
http://www.pixmania.cz/cz/cz/188449/art ... eerna.html

Možná by bylo lepší počkat a koupit novej, co myslíte? Nebo je to výhodný za tu cenu 7900,- ?
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

No njenizsi cenu jsem nasel 9300, takze si zavaz:
1) Jakou ma zaruku ten pouzitej fotak, a kde. Pokud na zminovany Pixmanii tak bych se na to vybodl. (pokud nema klasickej ofiko zarucak, o cemz pochybuju)

2) Jestli ses rozhodnutej zrovna pro tento fotak, nebo ho volis jen kvuli cene. (neni to spatna volba)
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

re

Příspěvek od Misteryyy »

Je starý 4 měsíce. Kde si ho našel za 9300? Volím ho protože, si myslím, že je to docela v pohodě foták a taky kvuli cene.
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

http://www.extraceny.cz/index.php?id=2& ... etail=4299

Kdyz by ti vyhovoval, tak proc ne, jenom si zjisti jestli ma ofiko zaruku.
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=41679
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00029771
http://www.electro.cz/www3/detail.php3? ... o&index=25
http://www.korunka.cz/fotoaparaty-digit ... mc-fz7eg-s

.....taky ti sem hodím pár adres kde se zdá nejlevnější. Jinak já sám sem si tenhle foťák kupoval v srpnu před dovolenou v korunce za nějakých 10500,-. A jsem s ním nadmíru spokojenej, myslím si že pokud někomu nevadí ta velikost (není to vyloženě prcek) tak je to dobrej foťak ve své třídě za dobrý prachy.

Jen bych zvážil jestly ti těch 1500 rozdíl stojí za to POKUD nemá záruku jinak O.K.

Jo ještě 2GB SDčka NO-Problem mám Adata 150x (cca 950Kč) a náhradní baterka si myslím že je taky nutnost + pouzdro (kvalitní foťák si nezasklopuží tahat jen tak v báglu) !!....toto příslušenství cca2tis
...........waiting for the future

MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

re

Příspěvek od Misteryyy »

Je 4 měsíce starej, záruka u ts bohemia. Brašnu mám. Akorát budu muset někde sehnat ten náhradní akumulátor. Kartu mám Kingston 256MB to mi bude stačit.
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

o.k. pokud je ze zárukou tak bych ho asi bral, jen ta SD karta se my zdá malá, ale to je věc každýho...v nejlepší kvalitě a rolišením (nemyslím teď tiff) na tu 256MB dáš tak cca100fotek. Pokud snížíš rozlišení či kvalitu tak samozřejmě víc. O Tiff formatu se nemá smysdll bavit 1foto= cca16MB :-)

MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

2GB=950Kč fak se to vyplatí ...člověk nemusí řešit co vyfotí a co smaže a taková desti dení dovča ...pohoda
Naposledy upravil(a) lucas dne pát 22. zář 2006, 00:49, celkem upraveno 1 x.

lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

jo mimochodem ta 2GB (950kč) cca1000 fote( vnejlepší kvalitě, né tiff). Jo a video...máš možnost 4 druhy
10FPS......QVGA(320x240 myslím) trochu trhá
10FPS.....VGA (640x480)..trochu trhá
30FPS......QVGA(320x240)....krásně plinulý
30FPS....VGA (640x480) super ...úžasná kvalita jen 2sec= 1MB ...
..............256MB=cca 8min

Jo a pak ještě jsou tam možnosti širokoúhlý atd...

Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

re

Příspěvek od Misteryyy »

ted akorat premejslim nad tou barvou, jestli ta stribra neni zase tak moc bakelitova.
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

Přesně já mám černej a oproti tomu stříbrnýmu má trochu jinej povrch. řekl bych že výc vydrží a působý elegantněji. Zajdi do nějakýho krámu kde maj oba sáhni si na ně uvidíš, že ten stříbrnej je takovej větší plasťák.

8) pro mě Black is cool 8)

Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

co takhle zauvazovat o S2 IS? :)

lucas píše:Přesně já mám černej a oproti tomu stříbrnýmu má trochu jinej povrch. řekl bych že výc vydrží a působý elegantněji. Zajdi do nějakýho krámu kde maj oba sáhni si na ně uvidíš, že ten stříbrnej je takovej větší plasťák.

8) pro mě Black is cool 8)
obecne plati ze black vypada vic profesionalne(elegantneji) nez silver,ale je to otazka vkusu
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

Stepa " obecne plati ze black vypada vic profesionalne(elegantneji) nez silver,ale je to otazka vkusu "

Přesně, je to věc vkusu. Mám třeba kamaráda co si koupil letos novej digitál silver!! přetím měl vždy černej a výte proč. Ja to nevěděl a říkám mu hele celou dobbu máš černej a najednozu ta změna proč.
A on my řekl vem si černej foťák v srpnu do egyptu ma vejlety a o pláži nemluvě ..skoro se prej bál, aby to vydržel na slunci někdy i 45°C ...teplota vzduchu .. a asi víte jak dokkáže bejt rozzžhavená třeba černá palubka, nebo volant v léťe( já osobně černěj interiér mám a v létě je to peklo....bez klima). Měl sebou oba novej i starej a řek že v tom opravdu rozdíl, do toho stříbra šel hlavně protože jezdí dost za teplem a a ten co měl už začínal bejt out. Takže asi tak

Takže prostě něco za něco ____ černá je elegantní vždy (foťák, auto aj) , ale má to svý nevíhody. 8-)

sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Nehlede na to ze "vypadat profi" je nekdy (a v nekterych oblastech) spise na skodu, ne-li primo nebezpecne. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“