DVB-S Tuner - undergroung :)
- myom
- Středně pokročilý
DVB-S Tuner - undergroung :)
Mohl by mi někdo doporučit nějaký sat. tuner, který umí dekódovat zablokované programy????
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- ThomasK
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý
Jo jsou a vlastně se to odblokování provádí pomocí plug-in do DVB přehrávače, nebo pomocí externí čtečky dekryptovacích karet. A neumí to úplně všechny karty. Ale to je stějně jedno, protože na to, na co jsem ji chtěl použít to nejde.
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ty chceš zakázané ovoce, člověče. Bez "příslušné" karty to nepůjde.Mohl by mi někdo doporučit nějaký sat. tuner, který umí dekódovat zablokované programy????
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Axis
- Začátečník
-
Ja by som povedal že skôr tie pravé zápisy oprávnení na tej pravej kartePatton píše:Ty chceš zakázané ovoce, člověče. Bez "příslušné" karty to nepůjde.Mohl by mi někdo doporučit nějaký sat. tuner, který umí dekódovat zablokované programy????
Chlape, evidentne sa tomu moc nerozumieš, tak radšej kašli na to
Nič v zlom
- JuraS.
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji SkyStar 1. Viz. http://www.sat2000.cz/catalog/sky-star-rev23-p-52.html
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.