Už nějakou tu dobu se dívám na různé projekty zde i na zahraničních fórech. Svůj první mód jsem se snažil co nejmíň uspěchat a proto jsem získával zkušenosti (rady) a pozoroval ostatní projekty.
Tohle je můj první mód a proto nečekejte nějaké extra dílo!! Vím, že tohle může říct každý kdo s casemoddingem začíná, ale klidně na mě můžete být tvrdí!!
A teď už k samotnému projektu!! Jedná se o úpravu skříně Eurocase Q3.
Určitě jako většina modderů jsem začal od bočnice. Jak tady kdysi Stoobi napsal, že většina udělá jenom díru do bočnice pro okno a neví co dál. Budu se snažit aby tomu tak nebylo!!
Takže sem dám zatím pouze fotky bočnice (teda spíš plexiskla co bude v bočnici, protože samotný plech jsem zapomněl v dílně!!) Už jsem toho udělal víc, ale nemám fotky ani dobrej foťák!! Fotky plexiskla jsou focený pouze z mobilu (1,3 Mil. pix.), takže žádná extra kvalita!! Příští týden snad bude lepší foťák, nic neslibuju, ale budu se snažit co nejrychleji ho sehnat!!
Pohled na celé plexisklo, jsou tam vyřezány 2 díry na 120mm ventylátor, dále půl kruh pro "ucho" na bočnici, aby to tam dobře dolehlo!!

Pohled z mírného úhlu na 2 Turbiny!!

Opět pohled na téměř celou bočnici, ale už s plexisklovým rámečkem pro tahokov!! Ohledně rámečku : Ten mi zabral asi nejvíc času z celé bočnice, skládá se ze 4 části!! Určitě se budete ptám, proč jsem ho neudělal z jednoho kusu!!....Takže z jednoho kusu jsem to neudělal, protože na spodku každého kusu rámečku je žlábek pro tahokov, aby tam krásně zapadl!! Kdyby pořád někdo nevěděl jak to myslím, tak se zeptá. Rád mu odpovím!! Hodně detailní fota dělat nemůžu, protože jak už jsem psal, nemám dost kvalitní foťák!!

Opět 2 fotky rámečku, pouze trochu detailnější a z jiného úhlu!!

Ohnutí tahokovu, to taky nebyla lehká věc. Jelikož jsem chtěl aby "hlavičky" Turbín vystupoval nad plexisklo, tak jsem musel ohnot takohov tak, aby se od plexiskla zvednul téměř o 1cm!! Aby jste si udělali představu jak to vypadá, tak jsem nafotil 4 fotek z různého úhlu!!

A tady už jsou 2 fotky na finální vzhled rámečku (plexiskla).