upgrade - ano/nie?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

upgrade - ano/nie?

Příspěvek od ferooo »

cus,
moj comp je v popise... ma cenu ho vylepsit kupou lepsich komponentov? (tzn. zdroj, grafika, ramka, doska-kvoli OC)ako tak kukam po bazaroch, tak by to vyslo asi do 8000sk, alebo to mam radsej predat a ist do niecoho ako s939 or LGA775??
treba brat ohlad aj na money :oops: rozpocet mam asi tak 10000sk
diky za rady :wink:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

S těmi penězi to máš tak akorát na slušný upgrade. Kdyby jsi chtěl upgrade desky, procesoru apod. tak už by ti nezbylo na ostatní. Takže já bych to viděl na upgrade určitě ramky, grafiky, zdroje a možná ještě dalšího disku.
lilleek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lilleek »

Procesor máš dobrej, měl by jít taktnout více, ale na té desce to asi nepude(max FSB333), ramky je málo a ještě je pomalá. Deska ti podporuje 400, tak tam nahodíš děličku na 4:5. A ta grafika je fakt bída.
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

no ja bych to prodal a prihodil na novou sestavu...
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

jj, nad novou deskou som rozmyslal len kvoli OC a mozem do nej dat len jeden 400MHz modul, ale zas kupovat novu dosku na socketA :? a navyse stale len AGP... procak mam asi zlu seriu (je to AQXEA, a zevraj ta neni moc vhodna na OC)
lilleek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lilleek »

Máš tedy 10000sk, tak zkus tohle prodat. Nevím za kolik bys to dal, ale nebude to hodně a pak koupíš už něco lepšího. Myslím, že (odhad) 14000-15000sk určitě něco koupíš.
matooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matooo »

predaj to a kup nieco novsie s939 alebo lga775...

a64 3000+ je v bazari za 1700 dosku tiez kupis za dobru cenu a grafa 6600ka ide tiez za velmi nizke ceny

ramky aspon 1GB

asi tolko ja by som tu tvoju sucasnu urco neupgradoval pretoze je to zbytocne a su to vyhodene prachy
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 2x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

no jo, chcem si zahrat nejake nove hry (CoD2, NFSMW lepsie detaily ako teraz :-D , atd... ) tak zatial hladam nieco co by bolo na to vhodne/lacne
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, pokud to budeš brát všechno z bazaru, tak je lepší asi tu sestavu prodat a pak poskládáš novou, ale pokud by si chtěl kupovat všechno nové, tak leda upgrade. Pokud by sis vyřešil podobnou sestavu, jako mám já, tak nebudeš mít problém hrát všechny hry minimálně na medium detailech (nejspíš s vyjímkou oblivionu...ten jsem zatím nehrál).
matooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matooo »

F1l1p píše:No, pokud to budeš brát všechno z bazaru, tak je lepší asi tu sestavu prodat a pak poskládáš novou, ale pokud by si chtěl kupovat všechno nové, tak leda upgrade. Pokud by sis vyřešil podobnou sestavu, jako mám já, tak nebudeš mít problém hrát všechny hry minimálně na medium detailech (nejspíš s vyjímkou oblivionu...ten jsem zatím nehrál).
tak o tvojom tvrdeni velmi presvedceny niesom ale zalezi ake rozlisko si myslel :lol:

tak podla mna naj je to predat, na burze sa uz s939 predava velmi lacno, ked by si chcel nieco nove tak jedine C2D ale to je hodne drahe cize pre teba je idealny s939 k tomu nejaku VGA aspon 6600GT alebo nieco lepsie podla prachou a hlavne ramky 1GB staci ale pri takom BF2 sa to hodne cuka ja som to nezniesol a upgradol na 2GB :-D u inych hier je to tiez poznat ...
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 2x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

no jo, takze som sa rozhodol, ze toho stareho veterana predam a kupim cosi nove(starsie)...
otazkou ale je, ci ist do s939 alebo do AM2? vela ludi odporuca ist rovno na AM2, ale ten sa mi nejako nepaci :?
uz som sa viac-menej rozhodol pre AMD...
matooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matooo »

ferooo píše:no jo, takze som sa rozhodol, ze toho stareho veterana predam a kupim cosi nove(starsie)...
otazkou ale je, ci ist do s939 alebo do AM2? vela ludi odporuca ist rovno na AM2, ale ten sa mi nejako nepaci :?
uz som sa viac-menej rozhodol pre AMD...
tak s939 na burze ta vynde dost lacno co sa o AM2 neda povedat a vykon neprinasa ziadny takze tu by som to ani asi neriesil ked tak uz potom zobrat C2D :-D

ine je ked by si porovnaval ceny novych komponentov s939 vs AM2 to uz by bolo ine lebo ceny su rovnake takze tu by som zobral AM2
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

u s939 je vyhoda, ze ked tam teraz hodim "len" nejaku 64, tak neskor tam mozem hodit aj nejaky dvojjadrovy athlon X2, a vsetko ostatne mi zostane...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“