2 siete na 1 PC

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jmparazit
Nováček
Nováček

2 siete na 1 PC

Příspěvek od jmparazit »

Ma na svojom PC sieťovú Wifi PCI kartu a 1GB sieťovú kartu na doske. Ako je najlepšie postupovať aby mi v pohode fungovali obidve sieťe naraz?

Popritom mám aj DSL (USB modem Vigor 318) cez T-com a chcem zdielať do obidvoch týchto sietí.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Chceš tie siete prepojiť, alebo len aby boli pripojené na teba ? Zdielať internet ide pokiaľ viem vo windowse len na jednu sieť, preto by bolo najlepšie keby si spravil bridge medzi tými dvoma sieťami a dal zdielať internet na ten bridge.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
jmparazit
Nováček
Nováček

Příspěvek od jmparazit »

Rozmýšlal som či by nebolo lepšie riešenie kúpiť si Wifi router? Ten most som skúšal išlo mi to ale myslím že mi to skrátilo dosah wifi karty.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Router by bol ideálny, ale to ti nemá prečo znižovať dosah WiFi karty.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
jmparazit
Nováček
Nováček

Příspěvek od jmparazit »

Ano nebolo to v dosahu, ale most mi nevyužíva automatické znižovanie rýchlosti Wifi siete, aby zvýšil dosah siete. A tým som kamaráda nechytil.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“