Presunuti na raid 0

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Martin Šrámek
Začátečník
Začátečník

Presunuti na raid 0

Příspěvek od Martin Šrámek »

Ahoj mam system (C+D) na jednom SATA disku. Chci si vytvorit raid 0 ze dvou identickych disku. Je nejaka moznost jak data (C:-system, Data) presunout na raid 0 ? Jeste pri instalaci jsem nainstaloval z diskety pres F6 drivery pro Sata ale ne pro raid. Vadi to? Sly by nejak doinstalovat? Hardware:Gigabyte GA-K8NS (nForce3),Western Digital Caviar RE WD2500YS-250GB
Diky za odpovedi
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ne. Budes muset preinstalovat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Martin Šrámek
Začátečník
Začátečník

Spatna zprava. Ach jo.. Ale musim Ti vyseknout poklonu ohledne kufr PC moc dobrej napad a pekny provedeni. Mozna taky neco takovyho zkusim. Jak si na tom dlouho pracoval? Jinak mam stejnou case jako ty a nemuzu si ji vynachvalit, hlavne ten zdroj dole.
Naposledy upravil(a) Martin Šrámek dne čtv 21. zář 2006, 12:17, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Martin Šrámek píše:Spatna zprava. Ach jo.. Ale musim Ti vyseknout poklonu ohledne kufr PC moc dobrej napad a pekny provedeni. Mozna taky neco takovyho zkusim. Jak si na tom dlouho pracoval?
Cca tyden. Ale je to spise takovej praktickej bastl, nez nejake kdovijakej moding :-D

Jinak co se tyce prsunuti systemu na raid tak uz jsem to dokonce i zkousel, ale fakt to nejde. Ghost to nerozdejchal a nenabootovalo to.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Martin Šrámek
Začátečník
Začátečník

Ja vzdycky tweakuju okna tri dny nez jsem spokojenej, a ted to mam zrovna cerstvy tak se mi do toho moc nechce.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Martin Šrámek píše:Ja vzdycky tweakuju okna tri dny nez jsem spokojenej, a ted to mam zrovna cerstvy tak se mi do toho moc nechce.
Osobne bych se byt tebou na to vykaslal a pokud teby mas minimalne 3 fyzicke disky

tzn na jednom system a dalsi dva na raid, tak bych s klidem nechal system na jednom disku a na pole instaloval programy a hry.

JA jsem to takhle provozoval a bylo to velmi svizne.
Martin Šrámek
Začátečník
Začátečník

Problem je ze ten treti je starej IDE Seagate a na ten se mi nechce davat system. Navic nektery aplikace zlobej kdyz nejsou v C:/Pogram files
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“