Přiřazení procesu jednomu jádru
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- pc_user
- Začátečník

-
Přiřazení procesu jednomu jádru
Chtěl bych se zeptat, jestli existuje program, který zařídí, aby se vybraný proces zpracovával jen jedním jádrem a ne oběma. Mám problém s programem RegCleaner a někde jsem četl, že pomůže právě to zpracovávání jedním jádrem.
- jessie.james
- Začátečník

- pc_user
- Začátečník

-
no kdyz dam cisteni registru (spustit vse), tak to prohledava, a najednou se to zastavi, chvili to tak zustane a pak se cely program vypne (zadna chyba nebo tak). Zkousel jsem tam davat hotfix od microsoftu i ten ovladac amd ale porad to tak dela.
edit: Presne ten problem jsem cetl na nejakem zahranicnim foru, a resilo se to ve spojitosti s dual corem
edit: Presne ten problem jsem cetl na nejakem zahranicnim foru, a resilo se to ve spojitosti s dual corem
- Shit
- Odborník PCT

Buď to nastavíš ve správci úloh => proces - "spřažení", nebo existuje třeba tohle:pc_user píše:Chtěl bych se zeptat, jestli existuje program, který zařídí, aby se vybraný proces zpracovával jen jedním jádrem a ne oběma. Mám problém s programem RegCleaner a někde jsem četl, že pomůže právě to zpracovávání jedním jádrem.
Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/rope100.zip- pc_user
- Začátečník

-
- Zdeny
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tato utilitka pro nastaveni affinity ja vyborna, funguje a pamatuje si
Kód: Vybrat vše
http://m7l.com/computers/cpu/TaskAssign.exeCPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.