Přiřazení procesu jednomu jádru

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
pc_user
Začátečník
Začátečník

Přiřazení procesu jednomu jádru

Příspěvek od pc_user »

Chtěl bych se zeptat, jestli existuje program, který zařídí, aby se vybraný proces zpracovával jen jedním jádrem a ne oběma. Mám problém s programem RegCleaner a někde jsem četl, že pomůže právě to zpracovávání jedním jádrem.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jaky s nim mas problem? mne treba RegCleaner nechodi pod Win XP SP2. pod SP1 mi fungoval v pohode. tezko bude mit dual core vliv na funkcnost RegCleaneru.
pc_user
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pc_user »

no kdyz dam cisteni registru (spustit vse), tak to prohledava, a najednou se to zastavi, chvili to tak zustane a pak se cely program vypne (zadna chyba nebo tak). Zkousel jsem tam davat hotfix od microsoftu i ten ovladac amd ale porad to tak dela.

edit: Presne ten problem jsem cetl na nejakem zahranicnim foru, a resilo se to ve spojitosti s dual corem
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

pc_user píše:Chtěl bych se zeptat, jestli existuje program, který zařídí, aby se vybraný proces zpracovával jen jedním jádrem a ne oběma. Mám problém s programem RegCleaner a někde jsem četl, že pomůže právě to zpracovávání jedním jádrem.
Buď to nastavíš ve správci úloh => proces - "spřažení", nebo existuje třeba tohle:

Kód: Vybrat vše

http://download.nforce.cz/rope100.zip
pc_user
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pc_user »

Diky, sice ten program v odkazu mi nejde nejak nainstalovat, ale vystacim si s tim sprazenim. Jen je skoda, ze si to ty procesy nepamatuje a musi se to pokazde nastavovat znovu.
Zdeny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

tato utilitka pro nastaveni affinity ja vyborna, funguje a pamatuje si

Kód: Vybrat vše

http://m7l.com/computers/cpu/TaskAssign.exe
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“