nezobrazí se disk

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nezobrazí se disk

Příspěvek od weller »

Po připojení k PC druhého disku se mi nezobrazí v tento počítač a nemůžu se do něho nijak dostat ale jak sem spustil PC tak se normálně nainstaloval ovladač a ve správci zařízení jde taky vidět
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

neni to novy sata disk?
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nezobrazí se disk

Příspěvek od Dzin »

weller píše:Po připojení k PC druhého disku se mi nezobrazí v tento počítač a nemůžu se do něho nijak dostat ale jak sem spustil PC tak se normálně nainstaloval ovladač a ve správci zařízení jde taky vidět
Tak zaprve si doplň sestavu, za druhe nám řekni co mas za OS....
jinak to je ve FAQ! Hdd neni naformátovam, udelaje to pres spravce disku, nebo partition magic!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

Dzin píše:
weller píše:Po připojení k PC druhého disku se mi nezobrazí v tento počítač a nemůžu se do něho nijak dostat ale jak sem spustil PC tak se normálně nainstaloval ovladač a ve správci zařízení jde taky vidět
Tak zaprve si doplň sestavu, za druhe nám řekni co mas za OS....
jinak to je ve FAQ! Hdd neni naformátovam, udelaje to pres spravce disku, nebo partition magic!
Je to normální ATA disk a je z druhyho PC kde mi nenajel windows tak sem ho vyndal a skusil se na něho podívat v jinym PC a nedostal sem se do něho vůbec když se nezobrazí. Na tom disku je windows 2000 a chtěl sem se na něho podívat v PC kde je windows XP
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

weller píše:
Dzin píše: Tak zaprve si doplň sestavu, za druhe nám řekni co mas za OS....
Je to normální ATA disk a je z druhyho PC kde mi nenajel windows tak sem ho vyndal a skusil se na něho podívat v jinym PC a nedostal sem se do něho vůbec když se nezobrazí. Na tom disku je windows 2000 a chtěl sem se na něho podívat v PC kde je windows XP
To si mel napsat hned ;)
Zkus nejakou live distriuci linuxu a koukni na hdd tim...
jinak utility jako getdataback...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“