Problém s DVDRW/RAM Sony AWG170A

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ywanbow
Nováček
Nováček

Problém s DVDRW/RAM Sony AWG170A

Příspěvek od ywanbow »

Takže situace..postavil jsem nový PC:AMD 3500+,2GB DDR2 paměti,250GB SATA disk,nVidia7600GT silence,čtečka karet 6in1 a hlavně mechanika Sony AWG170A.PC jsem nahodil,vše v pořádku,ostatně jako vždycky.Nainstaloval jsem Nero 6.6.0.1. a zkoušel pálit.Při vypalování datového DVD vše funguje normálně ale při kopírování celého DVD se mi vytvoří obraz a začne vypalování.Jenže v 8-17% to vždycky spadne tím způsobem že se vypne celý počítač a nejde nahodit dokud ho nevypojím ze zásuvky.Vyzkoušel jsem 4 verze Nera 6...řady a 1 Nero 7...problém stále přetrvává.Zdroj je 350W takže v tom to nebude.Vyzkoušel jsem 5 druhů médií,ale nic.Nakonec jsem v počítači vyzkoušel 2 jiné mechaniky Benq a jinou Sonku a jely naprosto bez problémů.Mechaniku jsem odnesl na reklamaci,prý jim fungovala bez chyby.Zítra si pro ni jdu,takže co s ní?Díky za případné rady.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

No ak je to 350W noname tak v tom je problem , aky je to zdroj ? Moze byt ze ta tvoja SONY ma vyssi odber ako ostatne napalky a sa i to vypne , popis zdroj .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
ywanbow
Nováček
Nováček

Příspěvek od ywanbow »

MaTTo S píše:No ak je to 350W noname tak v tom je problem , aky je to zdroj ? Moze byt ze ta tvoja SONY ma vyssi odber ako ostatne napalky a sa i to vypne , popis zdroj .
Zdroj je 350W Fortron.Jinak pokud by to bylo zdrojem tak předpokládám že by se vypla i při vypalování 2GB dat na DVD a ne jen při kopírování celého DVD.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“