router,snizuje se rychlost a pak reconnect
Moderátor: Don
- DuSkie
- Nováček

-
router,snizuje se rychlost a pak reconnect
Zdravim, mam problem s routerem SMC WBR14-G2. Na notebooku mam INtelackou wifi kartu, signal v poradku, pingovat de krasne, ale at uz pri hrani nebo stahovani se zacne snizovat rychlost az na 0 a pak jakejsi reconect,ale v siti porad sem. TO se opakuje nahodne, vetsinou po par minutach. Precet sem asi 100 stranek a tenhle problem ma dost lidi s ruznejma znackama, ale reseni sem nenasel, zkousel sem vsechno prenastavovat v routru i na notebooku, ale nevim. firmware taky. Ale kdyz se pripojim RJ45 kabelem co de z routru (proste ne bezdratove) tak se nic takoveho neobjevuje.nevite nekdo? diky
- Bajgy
- Středně pokročilý

- DuSkie
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DuSkie
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no je tu potizi hned nekolik:
1. ztrata packetu ve vlastni si je problem
2. zpozdeni ve vlastni siti v prumeru 13ms (já mám přes wifi v prumeru 3ms) je taky zbytecne velky
3. provider a cesta na gamezone do toho vnasi dalsich cca 25ms (já mám na gamezone ping cca 15ms), to neni zas tak strasny a rozhodne s tim nic neudelas
takze se pokus zapracovat na bodu 1 a 2
1. ztrata packetu ve vlastni si je problem
2. zpozdeni ve vlastni siti v prumeru 13ms (já mám přes wifi v prumeru 3ms) je taky zbytecne velky
3. provider a cesta na gamezone do toho vnasi dalsich cca 25ms (já mám na gamezone ping cca 15ms), to neni zas tak strasny a rozhodne s tim nic neudelas
takze se pokus zapracovat na bodu 1 a 2
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DuSkie
- Nováček

-
hm to zkousim mno. ale thx
tak sem vyresil ztratu na sve siti, prehodil sem z 802.11g na 802.11b a pingnul sem 100x na router - 0% ztrata, moc sem tomu neveril, tak sem dal ping 250x a 0% ztrata a prumer 1ms , takze snad uz to bude dobry, kdyztak se zas ozvu
diky vsem co mi pomohli
//Fifi: sloučen dvojpost
tak sem vyresil ztratu na sve siti, prehodil sem z 802.11g na 802.11b a pingnul sem 100x na router - 0% ztrata, moc sem tomu neveril, tak sem dal ping 250x a 0% ztrata a prumer 1ms , takze snad uz to bude dobry, kdyztak se zas ozvu
diky vsem co mi pomohli
//Fifi: sloučen dvojpost
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

hmm.. po bitve je kazdy generala, takze jsem to mel rict asi predem, ale pravdepodobne to bylo tim, ze na 802.11g to nejele celou dobu na plnou rychlost, ale obcas se to vyjednalo na nizsi rychlosti. Na B-cku to pravdepodobne pojede naplno porad, takze tam nebudou ty drobne vypadky pri prechodu na vyssi nebo nizsi rychlost..
nemelo by se to stavat, ale obcas proste ty zarizeni nespolupracuji na 100%.
nemelo by se to stavat, ale obcas proste ty zarizeni nespolupracuji na 100%.
Toshiba Tecra A6