no_-_name píše:hele, mirandozni smajlici

vazne jsi je orezaval sam ?

Jezis, nerikal jsem ze bych je delal, rikal jsem ze nejaky mam na disku...jestli jsou z mirandy netusim, protoze standartne v mirande nejsou a videl jsem je do mnohem vic programu, tak jsem si jenom vzpomel, ze je nekde mam a proste jsem to nadhodil (krom toho tyhle jsou standartne taky neorezany do ty mirandy, ja je konkretne neorezaval)- nic vic. Jestli je tu nechcete me to trapit nebude, jestli si treba nekdo bude myslet, ze by sem sedli vic, nez ty co jsou ted (ty jsou imho dost hnusy, vlastne jsem jeste na zadnem foru hnusnejsi nevidel), tak proste at si je tam klidne hodi.
Nic vic, nic min v tom nehledej

. Imho si tu nekteri neuvedomujou nektere pricipy. Tady jde o to, ze na foru jsou smajlici, ktery jsou spatne delany, protoze jsou zahlazovany na svetle pozadi, ja tu jenom navrhuju reseni vymenit smajliky. Tyhle jsou free, jsou orezane, jsou skoro stejne (jenom hezci), tak treba ja bych v tom nevidel problem, ale jak rikam, nic vam tu nenutim, je to volba zdejsich adminu a ti at rozhodnou a vic to myslim nema cenu resit, nevidim treba duvod, aby se tu najednou rozlezla diskuze na 20 stran o tom, jestli je ok pouzit nove smajliky....sorry, ale na takove spory uz bych vazne cas nemel, at si admini rozhodnou. Tyhle co tu mate ted se mi vubec nelibej, navic nejsou ani v jednotnem stylu...jenom na tech v zakladni sade vidim aspon tri zdroje, ze kterych je to vybrane.
Tolik asi vsechno co bych k tomu rekl.