změna barvy předního panelu mechaniky

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ugn
Nováček
Nováček

změna barvy předního panelu mechaniky

Příspěvek od ugn »

Mám novej case a potřeboval bych změnit barvu předního panelu mechaniky(Liteon) z bíle na černou. Chtěl bych se zeptat jestli se někde dá sehnat samostatný čelní panel ?(pokud ano - hoďte nějaky link)
Nebo alespoň nějaký homemade postup jak barvu změnit ?
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Pokud neni v zaruce prestrikat.
Koupit nejakou pokazenou a vymenit to.
K nekterym retail balenim (DVD±RW) se pry daval jeden celny panel navic. Zkusit se nekde zeptat.

A v nastaveni Windows to zmenit nejde?

//edit: Jeste me napadlo, co to zkusit olepit nejakou cernou folii nebo na suplik prilepit falesny kryt.
Naposledy upravil(a) LGA dne sob 23. zář 2006, 16:50, celkem upraveno 1 x.
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
ugn
Nováček
Nováček

Příspěvek od ugn »

bohužel je mechanika ještě v záruce, takže asi lakování je mimo hru. Právě si nějak vzpomínám, že tak před rokem jsem při výběru mechaniky narazil na to že obchod prodávál i samostatné panely...ale teď jsem o nic nezavadil, nenarazil jste někdo na prodej samostatných panelů?
Váchalová
Nováček
Nováček

Re: změna barvy předního panelu mechaniky

Příspěvek od Váchalová »

ugn píše:Mám novej case a potřeboval bych změnit barvu předního panelu mechaniky(Liteon) z bíle na černou. Chtěl bych se zeptat jestli se někde dá sehnat samostatný čelní panel ?(pokud ano - hoďte nějaky link)
Nebo alespoň nějaký homemade postup jak barvu změnit ?
Zkus to obarvit popisovačem na CDčka; vyhraješ si, ale výsledek by mohl být dobrý. Nejříve to vyzkoušej na zadní strně - kvůli odstínu.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“