Mini wood case by Kucatuning

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mini wood case by Kucatuning

Příspěvek od kucatuning »

Toto je muj prvni home made case a zvolil jsem k tomu dřevo :D Napodobil jsem muj case jen jsem ho o 10cm skrátil a cca o cdrom snížil.práce zatím trvala měsíc a to jeste vůbec na to nebyl čas :-( jinak j to nejaka 5mm dřevo deska ...předem omluvte kvalitu foto
takže foto :
test poskládání (jako opěra posloužila repro bednička)
Obrázek

bok
Obrázek

provizorně komponenty
Obrázek

částečný předek
Obrázek

zadek :D
Obrázek

plnič
Obrázek Obrázek Obrázek

Aktuální foto:
Obrázek
Obrázek

Skusím sehnat někde digital, ve skutecnosti to vypada o trošku líp jinak není to ješte furt podle mých představ dodělaný.
Jinak mřížky jsem tam dal zatím tyto jen na test jak to bude vypada a jaka bude reakce :D ve předu bude lcd...zatím ještě nevím jaký :D a musím sehnat tlačítka a ledky dopředu.
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

hezké ... asi jsem slepej, kde v tom je zdroj? :?
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ten bude vevnitr nahore schovanej a bude ho chladit 92 fan vzadu :razz: ty komponenty jsou jen na skousku... jinak tam bude jina sestava
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

hele, ono je to ze dřeva a nevypadá to jako když to vykousal pes :shock: v poslední době se tu pár takových našlo :) ale tohle je hezký, chválím
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak já se přídiám, je fakt, že to je hodně jednoduchej tvar, i interiér je hodně jednoduchej, ale zpracování je pěkný, jen by si to chtělo asi ještě pohrát s lakem, aby byl úplně jemnej a vyleštěnej a jsem zvědavej na zdroj, ale jinak to vypadá velice zajímavě...
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JJ na laku se pracuje je to zatim jen první vrstva...Konstrukčne je to jednoduchý tvarově to ješte příjde vylepšit ,třeba zadni mřížky na fany....zdroj bude vyřešenej nahoře jak jsem řekl.. ješte dodám rozměry
š x v x h 17 x 35 x 38 :oops:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jednoduchy decentni, nepresviceny le nerozsiritelny a v pripade vymeny HV muze nastat s problemem pozice PCIE slotu (nebo to je AGP?). Pokud mas jistotu ze sestavu nikdy nebudes rozsirovat a davat na VGA chladic typu silencer proc ne. Mechaniku bych taky necim zakryl at moc nerusi hladkou plochu.
Jen tak dal. Mam rad decentni casemody.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak to j vyreseno :wink: jako je to PCI-e a vpripade jine desky ci jine grfiky nni problem.....ale kdyz tam dam podle tebe silencra tak problem nastava to jo, ale zase je problem ze na tu grafiku co mam silencra nedam :oops:
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jinak je to zatím nedodělaný tak zatím to tipuju na 50-60% !!!!!!!!!!!!!!!!
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

no spis dnesni desky mivaji grafiky asi ve 3 pozici od spodu :wink:
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pri njhorsim jen oddelam zadni kryt :D
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

OMFG další krabice na boty, 3/10.

no comment
SOLAR PRISONbude brzy
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lord Morpheus píše:OMFG další krabice na boty, 3/10.

no comment
Wups.. to uz hodnotis komplet case jo :D no kdo tu rikal ze to uz je hotový :D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

nu mě se to docela líbí :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

V jednoduchosti je síla, i pře svou jednoduchost se mi tenhle mod moc líbí a jen čekám co se z něj ještě vyloupne. jinak zatím 9/10
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
Odpovědět

Zpět na „Projekty“