Toto je muj prvni home made case a zvolil jsem k tomu dřevo Napodobil jsem muj case jen jsem ho o 10cm skrátil a cca o cdrom snížil.práce zatím trvala měsíc a to jeste vůbec na to nebyl čas jinak j to nejaka 5mm dřevo deska ...předem omluvte kvalitu foto
takže foto :
test poskládání (jako opěra posloužila repro bednička)
bok
provizorně komponenty
částečný předek
zadek
plnič
Aktuální foto:
Skusím sehnat někde digital, ve skutecnosti to vypada o trošku líp jinak není to ješte furt podle mých představ dodělaný.
Jinak mřížky jsem tam dal zatím tyto jen na test jak to bude vypada a jaka bude reakce ve předu bude lcd...zatím ještě nevím jaký a musím sehnat tlačítka a ledky dopředu.
Tak já se přídiám, je fakt, že to je hodně jednoduchej tvar, i interiér je hodně jednoduchej, ale zpracování je pěkný, jen by si to chtělo asi ještě pohrát s lakem, aby byl úplně jemnej a vyleštěnej a jsem zvědavej na zdroj, ale jinak to vypadá velice zajímavě...
JJ na laku se pracuje je to zatim jen první vrstva...Konstrukčne je to jednoduchý tvarově to ješte příjde vylepšit ,třeba zadni mřížky na fany....zdroj bude vyřešenej nahoře jak jsem řekl.. ješte dodám rozměry
š x v x h 17 x 35 x 38
Jednoduchy decentni, nepresviceny le nerozsiritelny a v pripade vymeny HV muze nastat s problemem pozice PCIE slotu (nebo to je AGP?). Pokud mas jistotu ze sestavu nikdy nebudes rozsirovat a davat na VGA chladic typu silencer proc ne. Mechaniku bych taky necim zakryl at moc nerusi hladkou plochu.
Jen tak dal. Mam rad decentni casemody.
tak to j vyreseno jako je to PCI-e a vpripade jine desky ci jine grfiky nni problem.....ale kdyz tam dam podle tebe silencra tak problem nastava to jo, ale zase je problem ze na tu grafiku co mam silencra nedam