Jaká vypadá Vaše "opravdová" desítková Hra ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Install....Play....nic viac!! A na konci noci nech ma to vypluje vystaveneho a ked sa poobede zobudim, nech mam chut rozbehnut to znovu :twisted:
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ináč ma tak napadlo že u mna je desiatková jediná hra a to je SUPAPLEX.
Ten hram už asi 12 rokov a stále ma baví :lol:
XBOX360
SP|Dzodzo
Nováček
Nováček

Příspěvek od SP|Dzodzo »

vzhladom na to ze QW hram uz 10 rokov, tak to bude Quake
kto nevie ako vypada, tak stiahnut, zahrat
gb965-ds3 / ic2duo e6400 / thermaltake mini-typhoon / 4x1gb ram geil ddr2 800mhz dual channel / gf8800gt 512mb ram / thermaltake tsunami black box

Nemyslim si nic.
SUK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Shack píše:Ináč ma tak napadlo že u mna je desiatková jediná hra a to je SUPAPLEX.
Ten hram už asi 12 rokov a stále ma baví :lol:
SUPAPLEX, toho jsem se taky nahral. Stary hry byvaly opravdu dobry, pro me hlavne duke nukem 3d, supaplexe bych sem asi taky zaradil. To byly doby, kdy se hry delaly hlavne na hratelnost, ne na super grafiku :evil:
jinak pro me dobra hra musi mit:
- nebyt porad o tom samem, prochazet postupne ruznymi misty(HL2, DN3D
- obcas neco vtipneho, zabavneho, zajimaveho (DN3D - obcas se nektere monstra treba vy**aly na zem :lol: )
- mit mista do kterych se chci dostat - HL2 citadela - celou dobu jsem po ni koukal, jakou jsem mel radost kdyz jsem mohl vlizt dovnitr (ale jak to tam vypadalo se mi moc nelibilo, konec HL2 se mi moc nelibil)
- trosku "strasidelneji" pojata - HL2 - ravenholm, duken - l2e2 - ten jsem zezacatku nedohral ani s cheatama, kvuli hudbe :D )
- neco originalniho(supaplex - neznam nic podobneho)
- navykova, zabavna, abych se chtel vratit a hrat dal
- grafika a zvuky taky nejsou na skodu

tohle pro me znamena, jak je videt ze mam rad HL2(tu me stvalo ze pratele nesli zabijet, a ani to nemohl udelat nepritel), Duke Nukem, supaplex (Shack thx za pripomenuti), slusny je AxySnake (hra kterych je hodne, ale tahle v dobry 3d grafice), potom jsem mel rad nektere starsi hry (ted si nevzpomenu na jmeno jedny takovy 3D, zacinalo to na D myslim/*edit: je to Descent*/), nahral jsem se dost i ruznych pacmanu, arkanoidu, hodne taky prince. Na dalsi uz si nejako nevzpominam, kdyztak provedu EDIT
//edit: zapomel jsem na Q3A, CS
i am...
Epidot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Epidot »

tak moje ,,desitkova,, hraje je u me jednoznacne Unreal (!! Ten PRVNI UNREAL, zadne UT)
hraju ho od doby co vysel... atmosfera a pribeh proste UZASNE.....

.. dalsi je urcite Fallout (2)....
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“