Konfigurace FTP na win2k3
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jack68
- Začátečník

-
Konfigurace FTP na win2k3
Nainstaloval jsem FTP server na windows 2003 primo z jejich balicku.nakonfiguroval jsem ji a presto ftp nejede kde muze byt prosim chyba.Udaje moje ip na server 217.112.161.*** a kdyz dam ipconfig all tak mi to vypise tohle adresa ip 192.0.0.200.Vychozi brana 192.0.0.6.Servery DNS 192.0.0.200
Na firewallu mam FTP povolene.
Na firewallu mam FTP povolene.
- Dony
- Středně pokročilý

- jack68
- Začátečník

-
Uz dobre byla to chyba na strane providera zakazal port.Dony píše:co to znamena " a presto ftp nejede ", jak se to projevuje, ze to nejede??? :?
Ted bych mel jeste jednu malou prozbu.Kazdy uzivatel ma jine prava.Jeden vidi svuj adresar +adresar podrizenych.A jiny vidi jen svuj adresar nic vic(myslim kdyz se loguji na stanicich v praci)Jak to udelat aby to bylo tak i pres FTP,.To znamena kdyz se prihlasi skupina 1 tak vidi svoje adresare +adresare poddanych.Kdyz se prihlasi skupina 2 tak vidi jen svoje adresare.
Kdyz jsem nastavoval FTP (co je primo ve windows 2003) tak jsem musel na pevno stanovit namapovany disk :( jak to prosim vyresit
- jack68
- Začátečník

-
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaktože ti jde se připojit z venku?Já myslel,že to nejde-noopback.A taky,že mi to skutečně nejde tak jak to může jít tobě?Jakou adresu napíšeš když se chceš připojit lokálně?jack68 píše:prosim cim to muze byt ze zvenku se na ftp pripojim ale ze serveru(lokalne )se na ftp nepripojim?firewall jsem zkousel i vypnout a nic
- jack68
- Začátečník

-
nejak jsem te nepochopil.Muzes to prosim upresnitspider-x píše:Jaktože ti jde se připojit z venku?Já myslel,že to nejde-noopback.A taky,že mi to skutečně nejde tak jak to může jít tobě?Jakou adresu napíšeš když se chceš připojit lokálně?jack68 píše:prosim cim to muze byt ze zvenku se na ftp pripojim ale ze serveru(lokalne )se na ftp nepripojim?firewall jsem zkousel i vypnout a nic
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mluvím o tom,že by nemělo být možné aby ses připojil sám k sobě pokud máš neveřejnou ip adresu ikdyby sis nechal přesměrovat porty.Ještě se zkus kouknout jestli ti běží ta služba k FTP.Často se to musí zapínat ručně.(ty "zbytečné sl.")jack68 píše:nejak jsem te nepochopil.Muzes to prosim upresnitspider-x píše:Jaktože ti jde se připojit z venku?Já myslel,že to nejde-noopback.A taky,že mi to skutečně nejde tak jak to může jít tobě?Jakou adresu napíšeš když se chceš připojit lokálně?
- jack68
- Začátečník

-
Ja mam ale verejnou ip.Jinak bych se nepripojil ani z venku ne??spider-x píše:Mluvím o tom,že by nemělo být možné aby ses připojil sám k sobě pokud máš neveřejnou ip adresu ikdyby sis nechal přesměrovat porty.Ještě se zkus kouknout jestli ti běží ta služba k FTP.Často se to musí zapínat ručně.(ty "zbytečné sl.")