Vyplatí se koupit Transcend paměti?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
barjos
Nováček
Nováček

Vyplatí se koupit Transcend paměti?

Příspěvek od barjos »

Vyplatí se k desce Gigabyte ds4 koupit paměti Transcend BAR DDRII 1024MB MEMORY MODULE JetRam 667MHz DIMM CL 5 ,případně DDRII 1024MB MEMORY MODULE JetRam 800MHz DIMM CL 5 .Jaký je rozdíl mezi těmito paměťovými moduly v provedení DIMM, JetRam,Standart a Registered? Jsou ještě cenově alespoň trochu dostupné. Chtěl bych si zakoupit sestavu z TS Bohemia a tam jsou snad všechny sestavy jimi osazené. Nebudu mít problémy když se mi nejedná o žádný velký oc?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

absolutne ne sou to nejvetsi noname, fakt bych je neriskoval
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Já si na ně třeba nemůžu stěžovat pokud jsou na defeaut. Při OC mě brzdí na frekvenci LTD 263Mhz. :x Ale rozhodně paměti dej jiné, ovšem v TS Bohemia mají myslím jenom už Godramy a na ty jsou snad ještě větší stížnosti. :( Skus se jich zeptat jestli by ti do PC neobjednaly nějaké Geily, Corsairy... Myslím, že to jde.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
ozzy 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ozzy 2 »

Mám je asi rok a v pohodě (DDR)
Odpovědět

Zpět na „Paměti“