GTR - FIA GT RACING GAME

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
turbosk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GTR - FIA GT RACING GAME

Příspěvek od turbosk »

Hrá tú skvelú hru niekto? Ozvite sa.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Charlie Breaker to dle svých slov hraje.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=41313
show must go on..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ja to mam taky
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 7. říj 2006, 13:24, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Kolega Killmistr odtud z fóra začíná jezdit online GT Cup
http://www.kvako.com/
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Slezman píše:Kolega Killmistr odtud z fóra začíná jezdit online GT Cup
http://www.kvako.com/
koukám že tam jsou stejný lidi ako na MMCR GP4 Hotlap - Maximus, Herbert1 atd.
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

cool.user píše:jua to mam taky
Já to budu mít taky, heč :P :oops:
turbosk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pripojenie on line

Příspěvek od turbosk »

Mám problém s pripojením na server v simulation mode - išlo mi to 2 razy a dosť, pričom v semipro a arcade mode sa pripojím bez problémov. Neviete poradiť čo s tým?

P.S. Nemáte linky na nové mody, trate autá a pod.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Re: Pripojenie on line

Příspěvek od Killmistr »

turbosk píše:Mám problém s pripojením na server v simulation mode - išlo mi to 2 razy a dosť, pričom v semipro a arcade mode sa pripojím bez problémov. Neviete poradiť čo s tým?

P.S. Nemáte linky na nové mody, trate autá a pod.
Tak s tim připojením ti nepomůžu. To se mě ještě nestalo. Nějaký tratě jsou tady : http://www.hofyland.cz/main.php?kam=klu ... b023c2bac1
Jinak dost dobrá trať je Nordschleife. Má 30km, tak to si zajezdíš :) ...Možná ještě něco najdeš v tom linku co sem dal Slezman.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Lidi mám takový dotaz na hraně pravidel fora. Mám plnou verzi hry a nebaví mě pořád strkat CD do mechaniky a chtěl bych se zeptat, jestli to jde nějak upravit, abych tohle nemusel pokaždé absolvovat - nevím jestli mi budete věřit, ale já opravdu nehledám crack na nelegální verzi, jen by mě zajímalo, jestli jde udělat třeba nějaký image CD, tak aby fungoval. Když jsem udělal obraz CD pomocí Nera, tak ten mi ochrana Star Force nepřekousla. Jinka je to verze 1.4 , koupeno asi před 14 dny za 3 kila - no nekupto za ty peníze :)
-pokud se tato část mého dotazu moderátorům i tak nebude líbit tak to klidně smažte.

No a ještě by mě zajímalo jestli někdo nemá nějaký podrobný návod k nastavení vozu - některé položky tam totiž moc nechápu, hlavně ta stupnice nastavení tlumičů - asi čím vyšší číslo čím tvrdší tlumič, ale jistý si nejsem - jednotky síly by byly určitě lepší, pružiny chápu v pohodě, převodovka je taky jasná. Jak se upravuje přítlak předního křídla?? - nějak jsem si nevšiml že by tam ta možnost byla, zadek tam je ale předek jsem nenašel, nebo se to upravuje souměrně jen pomocí toho jednoho nastavení - snad ne když to má být simulace.
No a ještě pneumatiky, nemůže mi někdo poradit jaký má být správný tlak pneumatik po zahřátí, mám totiž pocit, že jak je pořádně zahřeju tak až moc ztvrdnou a auto pak moc nedrží. Doufám, že se nebudete moc smát, ale tohle je první simulace okruhových vozů co jezdím, předtím jen RBR ale rally je o něčem jiném a tam to nastavení bylo pochopitelnější, i když bylo mnohem obsáhlejší.

No a ještě jeden dotaz - jak vám ta hra šlape, je mi totiž divný, že třeba načítání závodu trvá asi 2x dýl než v demu GTR2 takže to trvá klidně i přes minutu, detaily mám nastavený u 1 vyšší to je jasné, ale i když je nastavím na obou hrách stejně tak se pořád 1 načítá mnohem dýl než 2, jen jestli si tohodle taky někdo nevšiml.

EDIT: no tak jsem hezkej magor, vždyť je tam hezká nápověda přímo ve hře, jak to nastavit, tak si jdu počíst :oops:
Jen se mi zatím nepodařilo spustit ten program Motec nevím proč ale nejde, no uvidím, třeba se to taky vyřeší. A ještě jedna drobnost, nefungují ty informační tlačítka u mapy okruhu, v nápovědě napsáno, že když kliknu objeví se informace o dáné části trati a nejlepším možném projetí, ale u mě se nic nestane.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“