problémy s modemem microcom
Moderátor: Don
- olda02
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
problémy s modemem microcom
Vlastním adsl modem "microcom adsl deskporte usb" a nedaří se mi zaboha připojit. Při pokusu o připojení mi to píše chybovou hlášku, že cílový počítač neodpověděl či něco podobného. Zkoušel jsem ho několikrát přeinstalovávat, dával jsem tam i nové ovladače a nic. Nemá někdo podobné zkušenosti?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s USB modemy bude mít spousta lidí podobné skutečnosti ...
máš zadané správně číslo, které vytáčíš, jméno a heslo?
k modemu by měla existovat utilitka, která pozná, zda se vůbec podařilo spojit s DSLAMem plus nějaké další informace o stavu modemu
máš zadané správně číslo, které vytáčíš, jméno a heslo?
k modemu by měla existovat utilitka, která pozná, zda se vůbec podařilo spojit s DSLAMem plus nějaké další informace o stavu modemu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- vyhryz1
- Začátečník

-
Instalujes spravne ovladace?Musis mit spravne ovladace pro PPPoA, nebo pro PPPoE, v tom modemu to nejde prepinat.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
- olda02
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
číslo a heslo jsou určitě v pořádku.utilitka k tomu je,ukazuje správně, že linka je průchodná.vypadá to i že je modem připojen (aspoň podle toho, že mi ukazuje rychlost připojení),ale jinak mi to hodí tu hlášku a je konec.tak fakt netuším, kde je zakopaný pes.Drivery instaluju taky tak-PPPoA.J inak jsem vyzkoušel všechny možný způsoby instalace,ale prostě nic.
- olda02
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- olda02
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik