Asus TI4631-problém s uchováním nastavení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Asus TI4631-problém s uchováním nastavení

Příspěvek od myom »

Zdravím. Mám problém s tímto modemem, který řeším už hodně dlouho a ještě nic nepomohlo :sad: . Když potřebuji přesměrovat port, tak samozřejmě jdu do nastavení port forwarding, tam přejdu na záložku users a tam vytvořím pravidlo pro přemostění. Pak do dám do aplikovaných pravidel a aplikuji. Nakonec to všechno uložím - vše funguje jak má. Ovšem po vypnutí a následném zapnutí pc je nastavení pryč! Je v záložce user, ale už ne v aplikovaných pravidlech.

Jde mi o to, že když potřebuju nějakou aplikaci, která potřebuje nějaký port, tak ho musím po startu pc opět aplikovat a už mě to štve. Potřeboval bych vědět, jestli to je běžné chování modemu, nebo to jde nějak vyřešit.

Firmware používám joyce_360c_3w00_(for3.4).

Díky za návrhy.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tohle už jsem viděl, není tam někde v modemu volba nechat si vyexportovat nastavení do souboru? pak bys ho tam mohl prostě nalejt
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jo je, ale to je taky zdržování a je to otravné. já bych potřeboval aby to tam prostě bylo jestli na to není nějaký fígl, nebo jde použít jiné nastavení............. nevíš o něčem???
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tohle vypadá na dvě možnosti:
1. buď je ve firmware nějaká chybka
2. nebo je to korektní chování je tam někde funkce save to "internal memory", která zajistí, aby se "dočasně" aktuální nastavení stalo zapamatovým a loadovalo se při restartu routeru
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“