Padání obrazu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Padání obrazu

Příspěvek od Dava_C »

Ahoj, mám 9600XT FB a doteď šlapala dobře. Hraju CS a máme s bráchou každej svůj acc (profil). Ten jeho jede dobře, ale ten můj, když najedu do hry, tak se mi občas restartuje obraz s hlášením ATI něco o tom, že grafický adaptér už nemohl načítat informace z ovladače. Ale mnohem častěji se comp "vypne". V uvozovkách proto, protože se vypne jen obraz a zvuk, ale comp běží (HDD maká, mechaniky se vysouvaj, větráky hučí). Je to možná těžký pro Vás co byste mi chtěli poradit a neznali Steam a CS, ale v tom to nebude, zkoušel sem Steam reinstalovat, ovladače sem zkoušel různý atd atd ale furt to stejný :sad: Nevíte co by mohlo být??
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

mozno by pomohol reinstal win, ale fakt neviem :(
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

To si nechávám jako poslední alternativu, ale nejsem si jist, jestli to v tomhle případě pomůže
Search.mod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Search.mod »

Tenhle problém jsem řešil kamarádovi.Zkus jiné ovladače Omegy nebo ty co byli k GK.Když nepomůže reinstal win.Když ani to nepomůže tak nevím.Ale nezda se mi že by to byla chyba accountu. :sad: :?
Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

takže abych si to ujasnil... na jednom počítači pokud jsi na jednom accountu (brácha) tak je vše v pohodě, a na tvém accountu (stále tentýž počítač) to blbne?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“