SB Live nebo integrovaná zvukovka??

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

NobodyLovesMe píše:
[CZ]mike píše:
tak jsem koukal na http://kxproject.lugosoft.com/changes.p ... ge=en#3537 a i ty jsou 2 roky stary... na druhou stranu proc neco upgradovat kdyz to funguje?!
blbost,už jsou KX 3538l:
http://www.driverheaven.net/showthread.php?p=967810
http://download.kxproject.lugosoft.com/ ... l-full.exe
Tak jsem vrátil Live a zkusil ty ovladače KX,zdá se že jdou dobře ale mám vcelku problém s nastavením:-),nejen,že těm vcelku detajlnim možnostem nějak nedokážu porozumět ale nejsem schopnej zapnout mikrofon :-) ...... v těch možnostech zdá se ho zapnutej mám ale nejede..... zkusim najít češtinu ....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

takže mikrofon nastavíš následujícím způsobem:
na kartě Ins 'n' Outs nastavíš AC97 in a Line2/Mic2 in na 0- to samé uděláš v panelu recording.Tam je taky dobré mít první 3 recording levely na 100.
Pak otevři kartu AC97-tady nastav MIC na AC97 source,nastav MIC in a Gain,vylaď si hlasitost,jak ji potřebuješ,ale nezapínej to boost,to ti udělá akorát spustu šumu.
prakticky můžeš takhle využívat 2 mikrofony

/edit:teď jsem to zkoušel,na kartě recording dej na 100 jenom master level,když zvýšíš wave recording level,tak to začne házet zpětnou vazbu
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

NobodyLovesMe píše:takže mikrofon nastavíš následujícím způsobem:
na kartě Ins 'n' Outs nastavíš AC97 in a Line2/Mic2 in na 0- to samé uděláš v panelu recording.Tam je taky dobré mít první 3 recording levely na 100.
Pak otevři kartu AC97-tady nastav MIC na AC97 source,nastav MIC in a Gain,vylaď si hlasitost,jak ji potřebuješ,ale nezapínej to boost,to ti udělá akorát spustu šumu.
prakticky můžeš takhle využívat 2 mikrofony

/edit:teď jsem to zkoušel,na kartě recording dej na 100 jenom master level,když zvýšíš wave recording level,tak to začne házet zpětnou vazbu
Dík,zkusím to ....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
StanleyS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyS »

Hoj chlapi má někdo skušenosti s integrovanou zvukovkou SOUNDMAX u M2N32-SLI De Luxe od ASUSU.Koupil jsem novou desku a do ted jsem používal SB live a super,ale nevím jestli ji mám dát do šuplíku a nebo do novýho kompu.Díky
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“