Záhadný problém se zdrojem?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
VLKOUN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Záhadný problém se zdrojem?

Příspěvek od VLKOUN »

Ahoj
Už po druhé se mi stal kuriozní problém s kompíkem a paradoxně k tomu znovu došlo, když jsem byl na dovolené a byl tedy delší doby vypnutý (jinak jede téměř denně).

Mám sestavu viz pod čarou. Přijdu domů zapnu PC a nic. Tak klasický postup odpojování komponent, až zajdu pro jiný kompík a zkusím vyměnit zdroj (za sprostý 300W z nejlevnější PC bedny). S jiným zdrojem PC najede a běží normálně. Paradox je ale v tom, že můj zdroj zase na oplátku rozjede ten druhý počítač taky normálně.
Minule jsem měl Chill Inovation, teď mám Enermax Liberty (oba 400W). Ten Chill jsem vyreklamoval a vyměnil za Enermax, ale chyba se po cca 2 měsících opakuje.
Ještě mám jeden poznatek. Když zapojím jiný zdroj do desky, tak se rozsvítí dioda na TV kartě. Když zapojuju muj, tak v jednom okamžiku blikne, cuknou s sebou všechny ventilátory a zase zhasne. Pak už se neděje nic.
Všem moc díky za případné chytré rady :)
MB: Gigabyte GA-K8NXP-SLI, CPU: AMD 64 3000+(1800@2250 MHz), RAM: Corsair XMS Pro 2x512MB
VGA: Sparkle SP-PX43GVH - 6600GT, GPU 500@555, RAM 1000@1250
HDD: Maxtor Diamond 10 - 200GB, Seagate Barracuda 5 - 80GB, Seagate Barracuda 10 - 320GB
DVD: LG GSA-4120B, Myšinec: Logitech MX 1000, Logitech Media Keyboard
Sound: SB Audigy 2 ZS + Creative Gigaworks S750
Monitor: Compaq P1220 - 22", NEC 20WGX2
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“