Pinnacle 9 problém
- Vodnik
- Začátečník
-
Pinnacle 9 problém
Narazil jsem na potíž s jedním klipem - jde o sérii asi 7 cca 10-15s scén, které se mi po naházení do Pinnacle Studio 9.4.3 nedaří exportovat, ani do DV AVI, ani do DVD MPG, export se sekne. Tytéž scény použité jednotlivě jdou exportovat v pohodě, jako celý klip ale ne. Vyházel jsem přechody, titulky, pořád totéž. Auxiliary files vymazány, disk defragmentován.
Netušíte někdo, kde je zdroj potíží?
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pinnacle 9 problém
Jak sekne? Nějaká chybová hlaska? Kdyžtak patch na studio....Vodnik píše:Narazil jsem na potíž s jedním klipem - jde o sérii asi 7 cca 10-15s scén, které se mi po naházení do Pinnacle Studio 9.4.3 nedaří exportovat, ani do DV AVI, ani do DVD MPG, export se sekne. Tytéž scény použité jednotlivě jdou exportovat v pohodě, jako celý klip ale ne. Vyházel jsem přechody, titulky, pořád totéž. Auxiliary files vymazány, disk defragmentován.
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak sem mel pravdu poškozený video soubor....stalo se mi to kdysi v 8čce Pinnacle, jinak jestli nemáš všechny patche tak je tam dej, řešilo to právě export hodne...Vodnik píše:Bylo to v datech, nakonec jsem stáhnul celý úsek z kamery znovu a už to funguje. Divné, že přehrávat to šlo normálně, ale seklo se to při exportu. No nic, hlavně že je to vyřešeno