HP PSC 1610

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
bakaro
Nováček
Nováček

HP PSC 1610

Příspěvek od bakaro »

Zdravím.Mám starší PC(W 98SE,CPU 433,RAM 256 MB.....)a Chtěl bych si koupit multifa HP PSC 1610.Otázka zní:zprovozním tiskárnu když v tech. popisu je kompatibilita s USB 2.0 a já mám na PC 1.0?

dík.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Zariadenie USB 2 pôjde aj v USB 1.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
bakaro
Nováček
Nováček

Josko

Příspěvek od bakaro »

Dík.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Akorát to bude o dost pomalejší naž na 2.0 . Při tisknutí by to nemuselo až tak moc vydit pokud nebudeš tisknout něco datově moc velkýho, ale u skenování to bude možná prodlužovat skenovací proces, protože než se to předá do PC, tak to chvíli trvá. Mě taky na starým PC skener dělá dýl než na ostatních které už 2.0 mají. Takže kdyby se ti to nelíbilo s rychlostí tisku nebo skenu, tak tam můžeš hodit za pár stovek do PCI kartu s 2.0 sloty.
bakaro
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakaro »

ZdenekSveda píše:Akorát to bude o dost pomalejší naž na 2.0 . Při tisknutí by to nemuselo až tak moc vydit pokud nebudeš tisknout něco datově moc velkýho, ale u skenování to bude možná prodlužovat skenovací proces, protože než se to předá do PC, tak to chvíli trvá. Mě taky na starým PC skener dělá dýl než na ostatních které už 2.0 mají. Takže kdyby se ti to nelíbilo s rychlostí tisku nebo skenu, tak tam můžeš hodit za pár stovek do PCI kartu s 2.0 sloty.
OK.Dík za radu.Ta PCI karta je dobrý nápad.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“