ked ten vivo chip v spravci zariadeni zakazem ide to ked ho povolim vyhoi mi to chybickuno-X píše:Tak trochu popiš, jak se ten problém projevuje...

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

ked ten vivo chip v spravci zariadeni zakazem ide to ked ho povolim vyhoi mi to chybickuno-X píše:Tak trochu popiš, jak se ten problém projevuje...

Jop ale ja cem Obraz z PCI TvTuneru dostat na tu 28" Lcd telkuno-X píše:Tak ho nech zakázaný.

Já myslím že to není zas tak strašný, mosfety jsou na to stavěný, schválně sem se díval na X1900XTX od sapphiru ve verzi s tím přídavným malým vodníkem a taky to nemají nijak modifikovaný, takže je to imho vpořádku.sharker píše:Ten voltage regulator je vazne humus .. patrilo by sa to ofukovat 80 vetrakom coz by urcite prospelo aj pametiam ...Jája píše:GK: Sapphire X1900XT 256MB
Takty: 621/720MHz (default)
Chladič: vodní- viscool GPU
Burn: 50,5°C, 3DMark 2003 -repeat mothernature
Idle: 36°C
Ambient 49°C, V regulator 87°C
Měřeno: Rivatuner

fukam na toJája píše:Já myslím že to není zas tak strašný, mosfety jsou na to stavěný, schválně sem se díval na X1900XTX od sapphiru ve verzi s tím přídavným malým vodníkem a taky to nemají nijak modifikovaný, takže je to imho vpořádku.sharker píše: Ten voltage regulator je vazne humus .. patrilo by sa to ofukovat 80 vetrakom coz by urcite prospelo aj pametiam ...
Pochlub se kolik máš teplotu ty.

Nic lepse ako stock silencer nezozenies ...h4__ píše:to je slusny,chystam se na X1950XTX na vanoce spolecne s DFI RD600,ale stve me ta teplota,jaky neorig chladic byste doporucili?