budem mat notebook asi na intraku a chcem cez neho stahovat veci takze sa moze stat ze bude zapnuty 24 hodin denne
mam tam celeron D 2,6 GHz
vadi to nejak ak napriklad vyberem bateriu ??
su na to suciastky stavane ?
notebook zaply 24 hodin denne
Moderátor: Don
- imperator
- Začátečník
- Lukke
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Jasny...idelani jeste podtaktovat cpu. Na stahovani takovy vykon nepotrebujes.
Prave dneska jsem si svuj Compaq vyclenil jako stahovaci comp....pri zavrenem display ma spotrebu 14W...to je nadhera
Coz tebe asi na koleji spotreba zatim netrapi, ale klido podtaktovani bych udelal, alespon se bude mene zahrivat.
Prave dneska jsem si svuj Compaq vyclenil jako stahovaci comp....pri zavrenem display ma spotrebu 14W...to je nadhera
Coz tebe asi na koleji spotreba zatim netrapi, ale klido podtaktovani bych udelal, alespon se bude mene zahrivat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pohoda, e dokonce lepší když ti jede NB 3 dny v kuse než když ho pořád vypínáš a zapínáš, to trpí hlavně hdd! Baterie pokud to jede ze sítě tak se udrřuje ve stale nabitém stavu, když vypadne proud, tak se ti upone nevybije ale NB se prepne do režimu sleep...na vetšině NB, mě taky jede NB nekdy v kuse 3 dny