nejdou mi nainstalovat ovladače na grafiku
Moderátoři: morke, Walker1134
- A-Tom
- Začátečník

-
nejdou mi nainstalovat ovladače na grafiku
Mám nový počítač:
základní deska: MSI K9N Platinum
grafická karta: GeForce 7600GT
Po nainstalování jakýchkoli ovladačů na grafickou kartu se mi vypne monitor (píše "no signal detected" - jako bych ho neměl připojený k PC) a musím najet do nouzového režimu a ty ovladače odstranit.
Jediný problém by mohl být v tom že mám kartu strčenou ve druhém SLI slotu (protože kvůli špatné konstrukci skříně bych do karty strčené v primárním slotu nemohl zapojit monitor), ale technik u MSI mi řekl že stejně zapojené pc mu normálně fungovalo.
Rád bych tedy věděl jestli to může být způsobeno něčím jiným a jak tam ty ovladače rozchodit.
základní deska: MSI K9N Platinum
grafická karta: GeForce 7600GT
Po nainstalování jakýchkoli ovladačů na grafickou kartu se mi vypne monitor (píše "no signal detected" - jako bych ho neměl připojený k PC) a musím najet do nouzového režimu a ty ovladače odstranit.
Jediný problém by mohl být v tom že mám kartu strčenou ve druhém SLI slotu (protože kvůli špatné konstrukci skříně bych do karty strčené v primárním slotu nemohl zapojit monitor), ale technik u MSI mi řekl že stejně zapojené pc mu normálně fungovalo.
Rád bych tedy věděl jestli to může být způsobeno něčím jiným a jak tam ty ovladače rozchodit.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdroj máš aký ?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- A-Tom
- Začátečník

-
400W tady s touhle skříní: EUROCASE ML8017Josko píše:Zdroj máš aký ?
- PIESZKAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já bych prvně skusil vytáhnout desku a dal vga do primárního slotu....A uvidíš jestli to pojede nebo ne......Jinak nezjistíš jestli je to tím zapojením do sekundáru....
CPU-AMD Athlon 64 X2 3600+ EE (socket AM2) @3Ghz /MB-M2N-E, Ram- 2*Corsair DIMM 512MB DDR II 675MHz CM2X512-5400C4/ HDD-Seagate T-Lite ST3160811AS - 160GB/ VGA-MicroStar NX7600GS-T2D256EH 256MB PCI-E / MECHANIKA-LG SuperMulti GSA-H20L černá OEM - DVD-R/+R, DualLayer / PSU-Forton 400w /// water cooled
- A-Tom
- Začátečník

-
- PIESZKAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vím že to bude znít neodborně, ale skusil bych přehrát win.......A-Tom píše:PIESZKAM: Jo to už mě taky napadlo, ale prvně jsem chtěl zjistit jestli to náhodou není kvůli nějakému známé chybě. Nerad bych rozdělával celý comp zbytečně, v hw se radši rýpu co nejmíň. (a ten maník z technické podpory taky mluvil docela přesvědčivě)
Tím nic nezkazíš...Ale chtělo by to vylučovat možnosti problému a jako první bych začal tím wínem a jestli pak taky nic tak už ti nezbývá než to skusit do toho primáru.
CPU-AMD Athlon 64 X2 3600+ EE (socket AM2) @3Ghz /MB-M2N-E, Ram- 2*Corsair DIMM 512MB DDR II 675MHz CM2X512-5400C4/ HDD-Seagate T-Lite ST3160811AS - 160GB/ VGA-MicroStar NX7600GS-T2D256EH 256MB PCI-E / MECHANIKA-LG SuperMulti GSA-H20L černá OEM - DVD-R/+R, DualLayer / PSU-Forton 400w /// water cooled
- Shit
- Odborník PCT

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nez se poustet do preinstalovani win, (je to zbytecne - pise, ze po nainstalovani ovladace - to znamena jakmile zacne "pouzivat" grafickou kartu) zkusil bych to opravdu jen prehodit do prvniho PCI-E slotu.
Popripade vyzkouset grafiku u nekoho jineho, pokud mas tu moznost..
Nevim co tim myslis, ze bys nemohl pripojit monitor - hod jsem fotku, jestli muzes..
(Chtel jsem tuhle skrin pro jednu sestavicku a tohle me zajima, diky! )
Popripade vyzkouset grafiku u nekoho jineho, pokud mas tu moznost..
Nevim co tim myslis, ze bys nemohl pripojit monitor - hod jsem fotku, jestli muzes..
(Chtel jsem tuhle skrin pro jednu sestavicku a tohle me zajima, diky! )
- Petko
- Začátečník

-
No ja bych taky sazel na ten PCI-E. Ale ja mam treba jeste u sve desky moznost prepinat v Biosu kterej z PCI-E je primarni. Ale pouze pri pouziti jedne GK. V SLI uz to nejde. Ale to neni jeho pripad.
Ale takova zejimavost. NA svem PC sem zjistil ze pri zapnutem SLI kdyz pripojim monitor ne GK v prim PCE tek to zobrazuje v pohode. A kdys sem to zkusil pichnout do gruhe GK v (slave) PSI tak taky jelo vse v pohode az na to, ze se mi pri prehravani videa neprehraval obraz toho filmu nebo klipu.Ale vse ostatni jako plocha a tak bylo OK. Tak ze ja bych urcite zkusil ten Slot PSI-E 1.
Ale takova zejimavost. NA svem PC sem zjistil ze pri zapnutem SLI kdyz pripojim monitor ne GK v prim PCE tek to zobrazuje v pohode. A kdys sem to zkusil pichnout do gruhe GK v (slave) PSI tak taky jelo vse v pohode az na to, ze se mi pri prehravani videa neprehraval obraz toho filmu nebo klipu.Ale vse ostatni jako plocha a tak bylo OK. Tak ze ja bych urcite zkusil ten Slot PSI-E 1.
CPU:Intel Core i7 5820K 3,30 @ 4000 Mhz+ SCYTHE SCMG-4000 Mugen 4 MB:Asus X99-S RAM:G.Skill F4-3000C15Q-16GRR 4x4GB DDR4 3000MHz VGA:GTX 980 Ti EVGA 4GB FTW ACX 2.0+ [06G-P4-4996-KR] HDD:System-Crucial MX100 SSD 256GB SATAIII, Data-Seagate 3TB ST3000DM001 Zdroj:Seasonic G-550 80+ Gold Case:Cooler Master Elite 431 Plus Repro: Genius SW-5.1HT, dřevo Klav.: Logitech G15 Myš: Logitech G5 System:Win7 profesional x64
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- A-Tom
- Začátečník

-
Tak jsem to rozdělal a přehodil grafiku do prvního PCI-E slotu - a teď už pro jistotu nejdou ty ovladače nainstalovat vůbec.
Když spustím instalaci ovladačů tak probíhá jakoby normálně, ale na konci se mi místo výzvy abych restartoval PC (po tomto restartu a následném spuštění Windows se mi předtím vypínal monitor) jenom napíše že "Systém nebyl upraven. Pokud budete chtít tento program nainstalovat později, spusťte instalační program znovu."
Akorát přehrávání videa je teď plynulé (což předtím ve fullscreenu nebylo)
Když spustím instalaci ovladačů tak probíhá jakoby normálně, ale na konci se mi místo výzvy abych restartoval PC (po tomto restartu a následném spuštění Windows se mi předtím vypínal monitor) jenom napíše že "Systém nebyl upraven. Pokud budete chtít tento program nainstalovat později, spusťte instalační program znovu."
Akorát přehrávání videa je teď plynulé (což předtím ve fullscreenu nebylo)
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: